Uludag Winterfestival Kartonnen slee-competitie is verbroken

Uludag Winterfestival Kartonnen slee-competitie is verbroken
Uludag Winterfestival Kartonnen slee-competitie is verbroken

De winnaars van de Carton Girl-competitie gehouden in het kader van het Uludağ Winter Festival, voor de vierde keer dit jaar georganiseerd door Bursa Metropolitan Municipality, werden beloond met goud. De prijzen van de eerste, tweede en derde plaats in 2 verschillende groepen werden uitgereikt door Ahmet Bayhan, hoofd van de afdeling pers en public relations van de grootstedelijke gemeente.


De wedstrijd, waarin de deelnemers van de tweede dag van het Uludağ Winterfestival grote belangstelling toonden en 36 mensen deelnamen, werd gehouden in de 2e Ontwikkelingszone Kurbağakaya Teleferik Station Square. De prijsuitreiking van het evenement, dat doorbrak, werd in hetzelfde gebied gehouden. Het evenement, georganiseerd in coördinatie met de Metropolitan Municipality en Bursa Tourism Promotion Union, was gepland in de categorieën "Best Design" en "Best Time". In de categorie 'Best Design' kwam Enes Balta als eerste met 85 punten, Hüma Yılmaz met 80 punten en Muratcan Turan met 75 punten. In de categorie 'Beste tijd' kwam Hüma Yılmaz als eerste met 64 meter, Ömer Eymen als tweede met 55 meter en Abdullah Coşar als derde met 50 meter. De winnaars kregen de volledige prijs, de tweede met de helft en de derde met een kwart goud.

In zijn verklaring tijdens de prijsuitreiking herinnerde Ahmet Bayhan, het hoofd van de afdeling Metropolitan Municipality Press and Public Relations, eraan dat ze de kartonslee-competitie al 2 jaar organiseren en verklaarde dat ze het evenement de komende jaren verder willen ontwikkelen. Door te verklaren dat vergelijkbare organisaties werden gehouden in Rusland en Scandinavische landen, en verschillende en opmerkelijke ontwerpen in Bursa verschenen, verscheen Bayhan ook degenen die hebben bijgedragen aan het evenement.

JavaScript is vereist voor deze diashow.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen