Belt Road in Turkije, die de MU de Russische route?

Rusyn route op de deur voor ons op de generatie weg niet kalkoen
Rusyn route op de deur voor ons op de generatie weg niet kalkoen

Belt Road in Turkije, route van Rusland tot de deur MI?; Belt Road Project in het kader van de eerste goederentrein China's trein naar Europa blijft om uit te gaan echo's van Turkije. Central Corridor namelijk Turkije, China - snijdt de afstand tussen Europa. Dus is Turkije, hebben gebruik gemaakt van de routes uit de handen van de Russische

De goederentreinen die uit China kwamen in het kader van het Belt Road Project werden een van de kwesties die nauw verband houden met de regionale politiek. Het is mogelijk om goederen die in China zijn geproduceerd sneller te vervoeren dan vliegreizen en sneller dan zeereizen. Om deze reden investeert de Beijing-administratie miljarden dollars in treinverbindingen van over de hele wereld. De treinen die China verlaten, zijn al begonnen om via Rusland naar Europa te reizen na het oversteken van Centraal-Azië. Nadat de trein Baku-Tbilisi-Kars was gepasseerd, ging de trein echter via Istanboel naar Ankara en vervolgens naar Europa. Met het gebruik van de Marmaray Tunnel "Turkije, grijpt de route van Rusland?" Vragen begon te vaker worden gevraagd. Vóór Marmaray gebruikten goederentreinen opnieuw Istanbul. De reis van het schip, die de verdeling van de ladingen veroorzaakte, kwam echter in het spel. Nu is de aspirant-midden van deze situatie en China - de afstand tussen Europa 18 dagen inince Turkije de hand is versterkt met de Marmaray kan zeggen.

JAARLIJKSE 5 MILJOEN TONEN CARGOVERWACHTINGEN

Review sites in het nieuws Nikkie Aziatische routes ook Rusland en Turkije besproken. Istanbul Koc University faculteitslid Dr .. Ay China wil niet alle eieren in de mand van Rusland leggen. 'Deze nieuwe route zal plaatsvinden in Rusland' kan niet worden gezegd. Toch zal China te diversifiëren en versterken van de kant van China's betrekkingen met Turkije, zal een alternatief voor de Russische routes worden "hij werd geciteerd. In een gesprek met Nikkie Asian Review zei algemeen directeur Ali İhsan Uygun van TCDD dat ze 2023 miljoen ton jaarlijks vrachtvervoer verwachten na 5 via de nieuwe Istanbul-route.

HET BELANG VAN TURKIJE zal toenemen

Volgens de analyse van Turkije, land, zee, lucht en spoorverbindingen en geografische locatie in termen voordeliger in overeenstemming met het milieu en het klimaat. Maar het is duidelijk dat Turkije de centrale gang van China biedt ook veel vaker nu gesproken. Nog steeds volgens de opmerkingen zullen nog belangrijker worden voor China aan Turkije in de komende periode.

Laten we de ontwikkelingen over goederentreinen tussen China en Europa tot nu toe bekijken;

20 DUIZEND TREIN VAN CHINA NAAR EUROPA

De Generation Road aangekondigd op 2013 wordt snel geïmplementeerd. De handel tussen China en het 68-land, dat de Generation Road heeft goedgekeurd), overtrof tussen januari en oktober van dit jaar 950 miljard dollar. Eind oktober werd aangekondigd dat bijna duizend 20-goederentreinen plaatsvonden tussen China en Europa.

MARMARAY EFFECT

Vluchten van Xi'an naar Praag begonnen. De route is als volgt; Kazachstan, Azerbeidzjan, Georgië, Turkije, Bulgarije, Servië, Hongarije, Slowakije en de Tsjechische Republiek. Deze route werd de laatste dagen voor het eerst gerealiseerd. Dankzij Marmaray is 18 van China naar Europa gekomen.

XIUMX VAN YIWU GAAN NAAR HET PUNT

14, de eerste treinreis van Yiwu, China naar Europa, begon op november 2014. Momenteel zijn er goederentreinen van Yiwu naar 11-punt in heel Europa. Bovendien komen deze treinen niet leeg terug uit de landen waar ze naartoe gaan. Er zijn vluchten vanuit Yiwu, China, dat wordt beschouwd als de supermarkt van de wereld, naar Luik, België (20 dagen), naar Engeland (22 dagen) en naar Kouvola, Finland (17 dagen).

E-GANG ALIBABA

Na de aankomst van goederentreinen naar Europa zal eHub, eigendom van de Chinese online winkelgigant Alibaba, in het spel komen. Producten verzonden vanuit Yiwu worden via eHub naar andere Europese steden verzonden. (Çinhab is)

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen