Gratis kabelbaannieuws voor leerkrachten in Bursa!

gratis kabelwagen-evangelie voor leerkrachten
gratis kabelwagen-evangelie voor leerkrachten

Gratis kabelbaannieuws voor leerkrachten in Bursa! Bursa Teleferik AŞ, die alternatief vervoer tussen Uludağ en het stadscentrum biedt, biedt gratis vervoer aan een student om met een leraar mee te nemen op 24-19 november vanwege "25 November Teachers Day".

Met de 140-cabines heeft Bursa Teleferik A.Ş., 's werelds langste kabelbaanlijn met 500-kilometers, de capaciteit om duizend 9-passagiers per uur te vervoeren. “19-25 is gratis voor onze gewaardeerde leraren (inclusief 19 en 25) en de volgende 1-student die met hen mee gaat op een eenmalige reis van november tot november. Documentverzending is verplicht. "

Huidige spoorwegtenders

Ma 09

Gulf Traffic

Bereik 9 @ 08: 00 - Bereik 11 @ 17: 00

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen