Nieuw masterplan voor transport werkt ter dekking van 19-district gestart in Antalya

nieuw masterplan voor transport om het district in Antalya te bestrijken
nieuw masterplan voor transport om het district in Antalya te bestrijken

Burgemeester van Antalya Metropolitan Municipality Muhittin Böcek, Antalya, gepland, regels, identiteit blijft werken met het doel van het maken van een stad. In dit verband is begonnen met de reconstructie van het bestaande masterplan voor transport om het hele 19-district te bestrijken.

Muhittin Böcek, de burgemeester van de grootstedelijke gemeente, had al aangekondigd dat ze het transportmasterplan voor het 7-district opnieuw zouden opbouwen om het hele 19-district te dekken. De eerste vergadering over het masterplan voor nieuw vervoer vond plaats in de gemeente Metropolitan. Hoofdadviseur van de gemeente. Cem Oğuz, professor Dr. Halim Ceylan, professor Dr. Soner Haldenbilen en Metropolitan Municipality Department of Transportation Planning and Rail System, Transportation Inc. en ambtenaren van de afdeling Wetenschapszaken waren aanwezig.

WEGGETROKKEN KAART

Tijdens de vergadering werden de transportplanningsprocessen van Antalya Metropolitan Municipality, de huidige situatiebeoordeling en werkvoorstellen tussen 2019-2024-jaren besproken. Het huidige masterplan voor transport, dat momenteel het 7-district bestrijkt, is opgesteld met een stappenplan voor verplichte herziening en wederopbouw voor het 19-district.

DEFICIËNTIES BEPAALD

In de vergadering, het gebrek aan vervoer in Antalya; infrastructuur voor openbaar vervoer, fietsvervoer en infrastructuur, voetgangersvervoer, gehandicaptenvervoer, privéautovervoer, parkeerterreinen, snelweginfrastructuur netwerkinfrastructuur, openbaarvervoersverbindingen met omliggende nederzettingen, interlokale vervoersverbindingen, stedelijk vrachtvervoer en institutionele structuur. .

WAT KAN DOEN

2019-2024 Antalya transport moet als volgt worden gedaan: "Update van het 2015 transportmasterplan, intelligente transportsystemen, revalidatie van het openbaar vervoer, investeringsprogramma's voor het spoorwegsysteem, regelmatige studies over gegevensverzameling, andere werkvoorstellen."

NIEUW PLAN MOET

Hoofdadviseur van de gemeente Dr. Cem Oguz, het update-masterplan voor transport is van groot belang voor de president, Muhittin Böcek, vestigde de aandacht op de noodzaak van een geplande, gereguleerde stad. Oguz zei dat het nieuwe masterplan voor transport als basis zal dienen voor de oplossing van veel transportproblemen. Cem Oğuz benadrukte het belang van regelmatig onderzoek naar gegevensverzameling in dit verband en zei dat dit kostenbesparende onderzoek onmisbaar is voor investeringsbeslissingen.

ACTIEPLANNEN

Dr. Cem Oguz, de andere werkvoorstellen in de titel van het fietsactieplan, parkeeractieplan, voetgangersactieplan, voorbereiding van het verkeersveiligheidsactieplan, verbetering en integratie van transportkwesties in de nabije omgeving werden besproken.

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.