In Eskişehir lazen studenten boeken over de tram en gaven ze geschenken aan burgers

Eskisehir-studenten lazen het boek in de tram en gaven de burgers een geschenk
Eskisehir-studenten lazen het boek in de tram en gaven de burgers een geschenk

In het kader van het project voor sociale verantwoordelijkheid, gezamenlijk georganiseerd door Eskişehir Metropolitan Municipality en Özel Çağdaş Schools, lezen 42-studenten boeken op de tram met de slogan 'Lezen is een moderne actie'. Studenten die een dergelijk project willen realiseren om mensen de gewoonte te geven boeken te lezen in het openbaar vervoer, presenteerden de boeken die ze lazen aan de passagiers die in de tram reizen met de aantekeningen die ze erin legden.

De Metropolitan Municipality, die onlangs verschillende sociale verantwoordelijkheidsprojecten met de Furya Association on trams heeft ondertekend, heeft een ander project met Private Contemporary Schools uitgevoerd. N Reading is een eigentijdse act ”met het motto 42 student leesboeken, de aantekeningen geschreven in de boeken die ze voorlezen aan burgers in de auto. Studenten, die verklaarden dat het lezen van boeken de horizon van de mensen verlicht, verklaarden dat ze mensen de gewoonte wilden geven om boeken te lezen in het openbaar vervoer met dit project.

İsmail Samur, de directeur van Private Contemporary Schools Science en Anatolian High School, verklaarde dat hij trots is op zijn studenten voor de realisatie van een dergelijk project. Het aantal leesboeken in ons land is echter erg laag. Mensen kunnen die tijd goed gebruiken met een boek dat ze bij zich hebben, vooral wanneer ze van de ene plaats naar de andere reizen in het openbaar vervoer. We wilden ook een dergelijk project voor maatschappelijke verantwoordelijkheid uitvoeren met de steun van onze studenten en de ideeën van onze studenten. Onze studenten die boeken in de tram lezen, gaven de boeken vervolgens aan andere reizende burgers. Nadat ze het boek hadden gelezen, vroegen ze hen om het als cadeau aan iemand anders te geven. '

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.