Yenişehir Osmaneli High Speed ​​Railway Tender Annulering Hoe lang duurt het project?

Yenişehir Osmaneli High Speed ​​Railway Tender Annulering Hoe lang duurt het project?
Yenişehir Osmaneli High Speed ​​Railway Tender Annulering Hoe lang duurt het project?

Sürpriz Het is eigenlijk geen verrassing voor degenen die nauwlettend volgen. In dit opzicht wordt de annulering van de aanbesteding die we gisteren hebben aangenomen, als een geprojecteerd resultaat beschouwd.
Het onderwerp is:
TCDD 3 Tender voor Bursa-Osmaneli hogesnelheidstreinproject op april 2018. Infrastructuurwerken tussen Bursa-Yenişehir en bovenbouw en elektromechanische werken en Yenişehir-Osmaneli infrastructuur, bovenbouw en elektromechanische werken werden door die aanbesteding aangeboden.
Het beste aanbod 2 miljard 520 miljoen pond gaf Aga Energy. In juni won Bayburt Construction Group echter dezelfde prijs.
Bayburt is geen buitenlands bedrijf. De 6-tunnel in het Mezitler-gebied van Ankara werd jaren geleden gebouwd door Bayburt. Op die bouwplaats vertelden de managers van het bedrijf ons dat ze de aanleg van een deel van de spoorlijn Kars-Baku-Tbilisi hadden ondernomen.
Om die reden O
We vonden het positief dat de ervaren spoorwegmaatschappij de hele hogesnelheidstrein nam.
Maar Ne
Onmiddellijk na de aankondiging van de aanbesteding ontstonden economische moeilijkheden. Toen de valuta fluctueerde en de dollar steeg, overschreden de kosten van de veiling van 2.5 miljard pond 4 miljard.
Als zodanig ...
Met andere woorden, toen de kosten onvoorspelbaar toenamen, wilde de aannemer niet beginnen met werken. Uiteraard heeft de inschrijver de plaats niet afgeleverd.
In dat proces O
Continue lezers van deze kolommen lezen dat "onze hogesnelheidstrein vastzit in besparingen" en dat het project is opgeschort. Aan de andere kant, degenen die de hoop op deneme trial-expedities niet verloren, begonnen bij 2019 üler stortten hun gedachten in lijnen.
Op het punt Gelin
14 september Vanaf 2019 hebben we gisteren de annulering van de 3 april-aanbesteding in deze kolommen aangekondigd. Degenen die geïnteresseerd zijn in deze kwestie, vooral de politieke wil, accepteren het als een verrassing en verbergen hun verbazing niet.
Maar ...
Het was duidelijk dat dit zou resulteren. Om deze reden is er geen grote verrassing.
Nasıl Wat betekent de annulering van de aanbesteding voor het hogesnelheidstreinproject van Bursa? '
In overeenstemming met de informatie die we hebben verkregen, hebben we gezegd:
T De TCDD wist ook dat de aanbesteding niet kon worden afgesloten. Daarom beginnen de voorbereidingen voor een nieuwe aanbesteding met nieuwe voorwaarden onmiddellijk. "
We hebben ook toegevoegd:
"Op de hogesnelheidstrein waren we bereid om 2023-2025 jaar te maken, nu wordt 1 of 2 nog een jaar vertraagd."

Is het probleem opgelost als de vergoeding vol is?

Wij zijn geen technici… Wij zijn slechts journalisten die ontwikkelingen proberen te volgen en in deze kolommen te delen. Aan de andere kant waren er vrienden die zeiden: Bakış De toelage is overaanbod en wordt voortijdig afgewerkt met een optimistisch beeld.
Ze hebben echter gelijk, maar er zijn tunnels op de hogesnelheidstrein Bursa-Osmaneli. 16 kilometers van de totale 9 kilometer tunnel tussen Bursa en Yenişehir werden gebouwd. Er is een totale 8-kilometer-tunnel tussen Yenişehir en Osmaneli.
Bovendien ...
Als alles goed gaat in de tunnel, kunnen maximaal 4-meters per dag worden gegraven. Zelfs als de hele toelage komt, is het niet voldoende om het werk vroegtijdig te voltooien. (Ahmet Emin Yilmaz - gebeurtenis)

Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.