De helft van de gegarandeerde voertuigen passeerde de Osmangazi-brug in 3 jaar

osmangazi overbrugt de helft van het jaar gegarandeerde voertuigen
osmangazi overbrugt de helft van het jaar gegarandeerde voertuigen

Er werd gemeld dat 2016 miljoen voertuigen de Osmangazi-brug passeerden in een periode van 2019 jaar in juli 3 en juni 22. Er zijn 14 miljoen 600 duizend voertuigen (3 miljoen 43 duizend voertuigen in 800 jaar) voor de brug.


Volgens het nieuws van Diken, Algemeen directoraat van snelwegen, plaatsvervangend voorzitter van de CHP, ere Adıgüzel'in, bouw-opereer-overdrachtsmodel naar de Gazi Gazi-brug CIMER'e reageerde op zijn aanvraag.

Het antwoord was als volgt: “Gebze-Orhangazi-İzmir (inclusief Izmit Bay Crossing and Connection Roads) Snelweg Build-Operate Transfer Project; 1 waar de Osman Gazi-brug zich bevindt. De verkeersgarantie van het segment is gelijk aan 40.000-auto's / dag. 2016 Van juli tot juni is 2019 geslaagd voor het totale 22.306.468-voertuig dat gelijkwaardig is aan auto's. ”

In de projecten voor het bouwen-exploiteren-overdrachtsmodel hebben contracten met de werkmaatschappijen verplichtingen zoals dagelijkse of jaarlijkse voertuigoverdrachten of het aantal patiënten. Als aan deze verplichtingen niet kan worden voldaan, betaalt de overheid de exploitant voor het verschil. De betalingen worden gedaan in vreemde valuta, aangezien de gegeven garanties worden geïndexeerd in vreemde valuta.

'Uit de zak van de burger'

WK Adıgüzel, eraan herinnerend dat de betalingen van de staat aan de werkmaatschappijen zijn voorzien van belastingen van burgers, zei: "In reactie op het aantal passen, maanden, jaren en voertuigtypen worden niet gegeven op basis van het bedrag dat aan bedrijven is betaald, geen netto berekening kunnen maken. Echter, op de datum van de opening van de brug gevraagd voor een auto 88.75 TL, ook al passeren we niet een ruwe rekening van elke burger Osman Gazi Bridge 23.26 ponden tenminste voor zijn zak werd betaald. "

Tot slot werd afgelopen maart aangekondigd dat de Yavuz Sultan Selim-brug (3-brug) en Osman Gazi-brug 2018-jaargarantie voor de overgang naar particuliere bedrijven ten minste 1.76 miljard pond zullen worden betaald.


sohbet

Feza.Net

hoe 1

Beoordelingen