Kwik en obelisk bereikten asfalt

kwik en obelisk op asfalt
kwik en obelisk op asfalt

Mersin Metropolitan Municipality, voltooide de asfaltwerken in plattelandsdistricten van het Mediterrane District. Metropolitan, Civanyaylağı en tussen de buurten van Camili Dikilitaş Neighborhood Hürriyet Street en Kayalar Street hebben het probleem opgelost van asfalt dat al lange tijd op de burgers wacht. In totaal werden 1.756 tonnen hete asfaltwerken uitgevoerd in twee buurten.

Mersin Metropolitan Municipality lost alle problemen van plattelandsbuurten op, van asfalt tot infrastructuur. De teams verbonden aan het directoraat Metropolitan Road Construction Maintenance and Repair Department voltooiden de asfaltwerkzaamheden in Hürriyet Caddesi en Kayalar Caddesi tussen Akdeniz District Civanyaylağı en Camili Neighborhoods en Dikilitas Neighborhood. In de wijken werden in totaal 1.756 tonnen hete asfaltwerken uitgevoerd.

Ilar Ze deden onze wegen wonderbaarlijk ”

In navolging van de eisen van de bewoners en de instructies van burgemeester Vahap Seçer, burgemeester van Mersin, is het asfaltprobleem opgelost in de buurten die al jaren geen service meer kunnen krijgen.

İsmail Toker, die de Mukhtar is geweest voor de 2-periode in de wijk Civanyaylağı, verklaarde dat het infrastructuurprobleem in de wijken is opgelost en dat ze sinds het jaar op 1 wachten en zeiden dat ik een aanvraag had ingediend. Tijdens de laatste vergadering van de Vergadering hebben we dit probleem doorgestuurd naar onze burgemeester van de gemeente Mersin, de heer Vahap Seçer. Ze zeiden niet zaterdag-zondag, ze kwamen en maakten onze weg geweldig. "

Civanyaylağı District Cemetery merkte ook op dat het werk werd gedaan Muhtar Toker, "Burgemeester Vahap Metropolitan Mayor, 'Mukhtar is mijn rechterarm, wat de muhtar doet wat ik zei' zei hij. Hij deed wat we wilden. Moge Allah tevreden zijn ..

Avondwandelingen zijn nu comfortabeler

Mahmut Yaman, de burgemeester van Dikilitas, wees erop dat de dienst binnen korte tijd na de verkiezingen kwam en zei: Allah moge Allah tevreden zijn met onze burgemeester van Mersin Vahap Seçer en anderen. We zeiden: 'We verwachten dat de service nog minimaal een jaar wordt uitgevoerd'. Maar de service kwam vroeg aan dan we hadden verwacht. Terwijl onze buurtbewoners deze weg liepen, zonken hun voeten. Nu lopen ze als een crème op de weg. '

Muhtar Yaman wees erop dat het probleem van riolering in de wijken is opgelost.

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.