Izmir-mensen, tegenover het Trojaanse paard, belooft Kaz Mountains voor te vechten

izmirliler belooft te vechten voor de ganzen in zijn trojaanse paard
izmirliler belooft te vechten voor de ganzen in zijn trojaanse paard

Burgemeester Tunç Soyer van Izmir, die de i Vigil of Conscience steunde “tegen het bloedbad in de Kaz-bergen, zei: ız We zullen de balieorganisaties in alle grote steden oproepen om bij te dragen aan de strijd.”

İzmir burgemeester Tunç Soyer ging naar Çanakkale, dat op de agenda stond vanwege activiteiten op het gebied van goudexploratie. Tunç Soyer ontmoette de burgers in de regio om de actie "Water and Conscience Vigil" tegen de goudmijn te ondersteunen en 16 dagen door te zetten. Burgemeester Tunç Soyer, die werd verwelkomd door Çanakkale Burgemeester Ülgür Gökhan, ontving informatie over de vernietiging in de regio en zei: Ik heb een heel zware tafel. We moeten de rechtvaardigheid en het recht van de natuur op het gebied van recht en de strijd op het terrein krachtig verdedigen. Als burgemeesters van grootstedelijke gemeenten moeten we proberen alle advocatenverenigingen te mobiliseren. Gedurende de week zal ik de advocatenverenigingen ontmoeten en hen uitnodigen om de wet krachtiger te verdedigen. We kunnen deze grote vernietiging niet uitstaan. Dit is iets dat de hele mensheid aangaat, buiten elke vorm van politiek. ”

tunc soyerden roepen op tot gansbergen
tunc soyerden roepen op tot gansbergen

Je bent nooit alleen
Tunç Soyer, burgemeester van de grootstedelijke gemeente İzmir, verklaarde dat ze aan het einde van het hele proces de mijnsite weer in een groene staat zouden veranderen en zei: "Je bent nooit alleen. Zolang we het ons kunnen veroorloven, zullen we vechten tegen de leugen, de talana. Mijn hart, mijn ziel zal je volledig ondersteunen. ' Burgemeesters Soyer en Ulgur Gokhan steunden de strijd tegen de jonge boompjes die ze op de mijnlocatie plantten.

Onze stem zal Canada bereiken
Burgemeester Soyer, die na het onderzoek in het mijnenveld de natuuractivisten in het inbeslagnamegebied ontmoette, zei: Vandaag is er een grote geest van verzet tegen deze inval. Het is een macht die mensen voorbij allerlei politieke verschillen brengt.

Ik feliciteer iedereen die hier deel van uitmaakt en steun onze president en Ülgür. We moeten deze weerstand vergroten en legaal versterken. We weten dat we gelijk hebben, maar we gaan onze stemmen sterk maken. Die stem zal Canada bereiken, de schepen die hen voeden. Samen zullen we sterker worden ..

Burgemeester Tunç Soyer praatte met milieuactivisten in het kamp en dronk thee. Burgemeester Çanakkale Ülgür Gökhan informeerde burgemeester Soyer over alle mijnactiviteiten in Çanakkale.

Ontmoet de groep uit Izmir
Burgemeester İzmir Tunç Soyer en burgemeester Çanakkale Ülgür Gökhan ontmoetten de burgemeesters die uit İzmir kwamen om de actie in het centrum van Çanakkale te ondersteunen. CHP provinciaal voorzitter Izmir Deniz Yucel en de groep leden van de jeugdtakken van het Trojaanse paard voor de groep beloofden te vechten voor de Kaz-bergen.

tunc soyerden roepen op tot gansbergen
tunc soyerden roepen op tot gansbergen

Over Levent Elmastaş
RayHaber-editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.