Batman's Raybuss-vraagondersteuning groeitOndersteunt de vraag naar batmannin-raybus
Ondersteunt de vraag naar batmannin-raybus

Batman arDiyarbakır spoorlijn om te zetten in spoorvervoer Batmansonsöz de krantondersteuning voor de handtekeningscampagne groeit.

SNEL, GOEDKOOP EN VEILIG

Batman -Diyarbakır Railway in om bij te dragen aan het voorkomen van luchtverontreiniging door het verminderen van het aantal voertuigen, burger ten laste van de kosten en het veilig, snel en goedkoop dat zal hem in staat stellen raybüs reizen is groeiende steun voor de ondertekening campagne werd gelanceerd in Batman voor het transport te herstellen. Karabük-Zonguldak, vork-Tire-Akyaka Kars, Malatya-Elazığ tussen de actieve toestand, die vervoer tussen Batman-Diyarbakir verzamelen road handtekeningen raybüs om de uitvoering te eisen. Grenzend aan het stadhuis van Akyürek Batmansonsöz De handtekeningen die in het krantenkantoor worden verzameld, worden per post naar het ministerie van Transport verstuurd.

VOLLEDIGE STEUN UIT BATMENSON MIDDELEN

Sinds het begin van de campagne hebben lezers van het krantenkantoor de handtekening ondertekend en de campagne ondersteund.

PAK ONDERTEKEND

PAK Batman Province Organization bezocht het krantenkantoor met zijn managers en leden en steunde de campagne. Burgemeester Aziz Özdemir verklaarde dat Batman werd verwaarloosd in het gezicht van de onverschilligheid van politici en instellingen, en hij geloofde dat het spoorwegvervoer zou bijdragen aan de provincies Batman en Diyarbakir.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.