De overdrachtskosten voor openbaar vervoer in Kayseri verwijderenoverdracht van massa's van kayseride is verwijderd
overdracht van massa's van kayseride is verwijderd

Burgemeester van de Metropolitan Municipality in Kayseri Mamdouh Büyükkılıç'ın blijft de vergadering, die duurde tot middernacht met de Metropolitan Municipality eenheden eraan verbonden. Burgemeester Büyükkılıç organiseerde een uitgebreide vergadering over transport.

Burgemeester van de Metropolitan Municipality Memduh Büyükkılıç, Transportation Co. Transport en het ministerie Systems Rail in een vergadering met bureaucraten Metropolitan Municipality deelgenomen aan de relevante bureaucraten. Tijdens de vergadering, die tot middernacht duurde, werden transport en openbaar vervoer in Kayseri in alle aspecten besproken.

overdracht van massa's van kayseride is verwijderd

Evaluatievergadering over vervoer en het werk dat ze doen op de openbare verplaats ik gekregen dat ze op de tafel Voorzitter Mamdouh Büyükkılıç'ın, "kunnen we zeggen dat het probleem in een serieuze zin, als in Kayseri zijn problemen met transport alsof het detecteert ook beschouwd dat 400 duizend voertuigen die betrokken zijn bij het verkeer vervoer. Maar ondanks dit alles zullen we comfortabeler zijn met de nieuwe manieren van transport

BELANGRIJKE BESLUITEN ZIJN GENOMEN
President Memduh Büyükkılıç verklaarde tijdens hun vergadering dat zij belangrijke beslissingen namen over het openbaar vervoer en vervolgde zijn toespraak als volgt: 6 18 150 elektrische bussen worden in gebruik genomen. Het inschrijvingssysteem wordt zuiniger en aantrekkelijker gemaakt door het aantal instapkaarten te verhogen. We hebben onze inspanningen voltooid om te profiteren van het elektronische betalingssysteem en de faciliteiten. Er was een kleine vergoeding voor de overdracht van de bustram. Deze vergoeding wordt verwijderd en is de enige kaartentoepassing binnen de opgegeven tijd. Vanaf nu staat de bus in de bus. Er zullen ook geen dorpen en buurten zijn die niet in onze districten worden bereikt. We hebben ook de eisen van districten in onze vergadering geëvalueerd

gewoon Kayseri niet Kayseri Bijeenkomst uit het dienen van bewuste en transport unit managers van de instantie en het personeel te danken onze President Mamdouh Büyükkılıç'ın, "de Metropolitan gemeente dat we geliefd en we zullen blijven om maatregelen te nemen in de richting van steeds waardig onze to-vertrouwen landgenoten," zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.