Agenda Railway aan de Eurasia UniversityEuraziatische universiteitsgundemspoorweg
Euraziatische universiteitsgundemspoorweg

Avrasya University vicerector en hoogleraar economie Dr. Ersan Bocutoğlu zei dat Baku, Tbilisi en Kars Railways werden geopend en toegevoegd: ü We creëren publieke opinie over de opening van de Erzincan-Trabzon-lijn om Trabzon aan deze lijn te verbinden. Eurasia zet haar sociale diensten voort door deel te nemen aan dergelijke projecten op het gebied van bewustwording

Chinese Universiteiten en Georgia Universities, wat aangeeft dat ze een nauwe relatie hebben met de vicerector van Eurasia University en professor in de faculteit economie. Dr. Ersan Bocutoğlu yol Je weet wel, Baku, Tbilisi en Kars Railroad geopend. We creëren publieke opinie over de opening van de Erzincan-Trabzon-lijn om Trabzon aan deze lijn te verbinden. Eurasia zet haar sociale diensten voort door deel te nemen aan dergelijke projecten op het gebied van bewustwording

ONZE ONDERZOEKSKWESTIES ZIJN MET BETREKKING TOT DE GEBIEDEN DIE DE ECONOMIE VEREIST

Kısa Eurasia is een regionale universiteit begonnen, maar in zeer korte tijd, zoals 8, is de universiteit een internationaal actieve universiteits-UM geworden. We proberen deze internationale banden elke dag te verbeteren. Aan de ene kant vergroten we onze programma's om internationale studenten te accepteren, en aan de andere kant richten we onze onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten op de gebieden die nodig zijn voor de regionale economie Bir.

AVRASYA GAAT DOOR MET SOCIALE DIENSTEN

Bocutoglu zei dat ze een nauwe relatie hebben met universiteiten en universiteiten van China. Je weet wel, Baku, Tbilisi en Kars Railroad zijn geopend. Deze lijn is een deel van de weg via Georgië naar de Zwarte Zee en van daar naar Europa, waarvan sommige naar Europa via Turkije in de rij. Hier verbinden we ons met deze lijn van Trabzon om het publiek te creëren bij de opening van de Erzincan-Trabzon-lijn. We proberen vaak het wegennet van een door China ontwikkeld wegenproject te koppelen aan de spoorweg door een verklaring af te leggen aan de pers. Eurasia zet haar sociale diensten voort door deel te nemen aan dergelijke projecten op het gebied van bewustwording Av. (Blew)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.