TCDD 356 voor de werving van werknemerstcdd voor werving
tcdd voor werving

De Republiek Turkije State Railways (TCDD) voor onbepaalde tijd op de werkplek (permanent) te worden gerund door de arbeidsovereenkomst; 86 Trein Formation werknemer, 42 Railway Road Bouw, onderhoud en reparatie Exploitant van het Materiaal, 188 spoorlijn Onderhoud Herstellers van 40 Port Crane Operator (RTG en SSG) Totaal 356 werving van onze vraag naar arbeid voor het specificeren van het aantal werknemers die moeten worden genomen op basis van de werkplek TEO ook 09.04.2019 -15.04.2019 historische is verklaard in de Aangegeven arbeid make contact op met een van onze eisen, Ankara Arbeid en Werkgelegenheid Agentschap Provinciale Directie van Ostim Dienst hoofdkwartier van de mensen uit het bedrijfsleven op de lijst die in sommige, als gevolg van het aantal werknemers moeten worden genomen om de werkplek 4 vloer of onder zonder de loting voor een notaris in staat zal zijn om deel te nemen aan het mondeling examen. Werkplekken en personen die van toepassing zijn op deze vestigingen worden getoond in TABLE 1.

Om te kunnen deelnemen aan het mondelinge onderzoek van de deelnemers aan de TABLE 1, zal echter worden gecontroleerd of ze voldoen aan de voorwaarden die zijn vermeld in de verklaring van İŞKUR.

Om deze reden, de documenten hieronder weergegeven in het gezicht van hun namen in de tabel 1 TCDD Directorate General Directorate van Human Resources Department Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. Nee: 3 Altındağ / ANKARA. Degenen die de vereiste documenten niet binnen de gestelde termijn indienen, worden niet voor een mondeling examen gebruikt.

De aanvragers die niet voldoen aan de vereisten van de lijst die door İSKUR is ingediend en van toepassing zijn op onze verzoeken om personeel, worden niet geaccepteerd en worden niet mondeling afgenomen. De notulen worden opgesteld en aan ISKUR meegedeeld.

VEREISTE DOCUMENTEN
1- Een kopie van het Vocational High School Diploma, (ook het diploma van de associate en bachelorexamenkandidaten zullen een kopie van de associate degree en het undergraduate-diploma bevatten.)

2-TC ID nummer vinden op Criminal Records Recording (openbaar ministerie of www.turkiye.gov.t met e-government wachtwoord. Worden verkregen bij het adres, strafregister, die de beslissing van de rechtbank ten aanzien van elke registratie zal brengen.)

3 - het document met de status van degenen in de huidige educatieve status,

4 - kopie van identiteitskaart,

5- militaire status certificaat (Military Branch of www.turkiye.gov.t met een wachtwoord e-government. U zal worden genomen van. Gedemobiliseerde in het document te importeren, uitstel, prijs of worden vermeld vrijgesteld te zijn. Niet-militaire leeftijd zal worden gemeld om hun status te richten.)

6- Prioriteitscertificaat (verlaten als een permanente werknemer in de publieke sector, een hoger prestatiecertificaat ontvangen bij militaire dienst enz.)

7- Informatieformulier voor de vraag naar informatie (gepubliceerd op TCDD-website.

8- Beveiligingsonderzoek Archief Onderzoeksformulier (gepubliceerd op de website van TCDD 1-stukken worden in een computer en volledig ingevuld.)

ook;
- In de 5-werknemer die moet worden genomen als de wegenbouw-, onderhouds- en reparatie-operator van het Adana Road Mechanical Workshop Directorate; De G-klasse, (klasse M en G voor degenen die de G-klasse licentie verlengen), het rijbewijs en het door het Ministerie van Onderwijs gecertificeerde Excavator Operator-certificaat zijn vereist. Aanvragers zullen deze documenten fotokopiëren.

  • TEO ook worden gedeclareerd met het nummer dat u wilt 4901689, Izmir Port Operaties van Port Crane Operator (RTG en SSG) (Mechanical Vehicles Operator) als Angels High School moet een van de volgende documenten 10 werknemers zullen worden afstuderen aan de Mechatronics Division hebben.

a) Klasse (D Eski voor mensen met een oud rijbewijs

"CE" -klasse (Truck and Towing) voor personen met een nieuw rijbewijs

b) in vorkheftruck ı of "kraan gesi-bouwmaterieel geëxploiteerd op het certificaat van de oude rijbewijs (werkmachine) van de klasse" G ".

c) Nieuwe rijbewijs ün G inin Class en de achterzijde van het rijbewijs 12. een van de onderstaande codenummers.

1) 105.06 vorkheftruck,
2) 105.08 mobiele havenkraan,
3) 105.10-kraan (rubberen wiel),
4) 105.17 Terminaltrekker,
5) 105.19 Container Field Bridge-kraan,
6) 105.20 Container Dock Bridge-kraan,
7) 105.22 gevulde containermachine,
7) 105.22 gevulde containermachine,
8) 105.23 lege containermachine,
9) 105.31 mobiele vaartuigen,
d) Als zij die MYK-certificaat hebben
1) 17UY0268-3 Port RTG Operator-certificaat,
2) 17UY0269-3 Port SSG-operatorcertificaat,
3) 12UY0061-3 Mobile Crane Operator-certificaat (MHC, kust- en scheepskraan),
minstens één van de documenten. Aanvragers zullen deze documenten fotokopiëren.

De kandidaten voor het mondeling examen van de Treinorganisatie worden benoemd door de leden van de examencommissie; professionele kennis en vaardigheden gerelateerde kwesties zullen worden geëvalueerd. Op de 50-score in het vaardigheidsgebied wordt elke vraag over de schoolafdeling die ze afstuderen beoordeeld op de 10-score. De 1-score in het professionele veld wordt beoordeeld op de totale 2-score, inclusief de 2-vraag van de professionele term 50-vraag, 100-vragen en technische problemen. Successcore van de kandidaat is de score van het mondeling examen. Uitgaande van de hoogste score, zal het aantal werknemers en het aantal werknemers worden bepaald.

kandidaten zijn leden van de examencommissies bij het mondeling examen voor de andere takken van kunst; 10 scores van eigenwaarde, 10 scores van schriftelijke communicatie, 10 scores van verbale communicatie, observatie stress-problemen op te lossen door middel van punten 20 in vaardigheid gebieden, met inbegrip van mogelijkheden 50 punten in kwestie zal worden beoordeeld op elke vraag 10 punten in verband met de school afdeling ze afgestudeerd. Vaktermen 1 vragen, vragen en technische aspecten van de professionele bouwmaterialen 2 2 50 punten in kwestie, met inbegrip van beroepsopleiding gebieden zullen worden beoordeeld op het totaal 100 punten. Successcore van de kandidaat is de score van het mondeling examen. Uitgaande van de hoogste score, zal het aantal werknemers en het aantal werknemers worden bepaald.

Om succesvol te zijn in het resultaat van het mondelinge examen dat moet worden afgelegd, start het werk,

  • Een screeningstest is vereist van een volwaardig staatsziekenhuis of een officieel universitair ziekenhuis. (De screeningtest is een test om alcohol- of drugsverslaving te bepalen).
  • Volwaardige staat ziekenhuizen of universitaire ziekenhuizen zullen het officiële rapport van de medische commissie ontvangen "Minder gevaarlijk, werken in gevaarlijke en zeer gevaarlijke werk" zal worden gevonden. Daarnaast Visual Degrees (rechts-links oog afzonderlijk gespecificeerd), Color Inspection (Ishihara tests werden uitgevoerd), Hearing Examination (audiometrisch onderzoek 500, 1000, zuivere toon gemiddeld 2000 frequentie moet 0-40 dB zijn.) Zal worden gespecificeerd en zien / horen evaluatie De resultaten worden bij het rapport van de gezondheidsraad gevoegd.

  • In het Health Board Report wordt een van de oorspronkelijke winnaars van het mondeling examen als tehlikeli genoemd. Minder gevaarlijke, gevaarlijke en zeer gevaarlijke werken Söz.

  • De resultaten van de evaluatie zullen worden toegevoegd aan de rapporten van de Gezondheidsraad over visuele / gehoorde onderzoeken.
    TCDD Gezondheid en Psycho richtlijn in overeenstemming met de groep te identificeren en trainen vormt werk, dat zal worden gehouden psycho-assessment, spoor weg bouw, onderhoud en reparatie van machines operators en de haven kraanmachinist (RTG en SSG) (mechanische middelen operator), die zal worden gehuurd in het vakgebied arm, een gezondheids-rapport dat zij hebben ontvangen zal worden geëvalueerd door groepsdeterminanten. De juiste groep wordt naar de psychotechnische evaluatie gestuurd. De Groep beëindigt het beginproces van de non-compliant en wordt een reserve genoemd. Als gevolg van de psychotechnische evaluatie zal de benoeming van degenen die als voldoende worden beschouwd, worden gemaakt. Degenen die als ontoereikend worden beschouwd, worden binnen een maand voor de tweede keer naar de psychotechnische evaluatie gestuurd. Voor de tweede keer worden degenen die als ontoereikend worden beschouwd beëindigd en wordt de reserve opgeroepen.

aanvang van de werkzaamheden die onder Iskŭr het middelbaar onderwijs in de aangegeven vraag naar arbeid, huurde na de start zei toen undergraduate deadline is in Iskur van de vraag naar arbeid of graduaat aangekondigd dat die gedetecteerd contracten, 4857 Arbeidsrecht nummer in de tweede paragraaf in overeenstemming met de 25 artikel zal worden beëindigd.

Voor aanvraagformulieren KLIK HIER

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.