Icoon van de moderne Turkije Ons vrouwen!Onze moderne symbool van de vrouwen turkiyenin
Onze moderne symbool van de vrouwen turkiyenin

Waarom 8 maart? Op maart 8 1857 40.000 het weven werknemer in een textielfabriek in de Amerikaanse stad New York willen een betere werkomstandigheden begon te slaan. Echter, de politie vielen de werknemers en fabrieksarbeiders te worden vergrendeld, waarna de resultaten niet kunnen ontsnappen aan de barricades in de voorkant van de fabrieksarbeiders geïnstalleerd in de brand 129 vrouwelijke werknemers hun leven verloren. 10.000s stroomden samen naar de begrafenissen van de arbeiders.

26-27 1910 in de stad Kopenhang in de hoofdstad van Denemarken op augustus 2. International afhankelijke vrouwen vergadering van de Sociaal-Democratische Partij van Duitsland Clara Zetkin van de leiders, 8 Maeta in textielfabrieken in de geschiedenis van 1857 herdenken degenen die voor vrouwelijke werknemers in het vuur 8 maart (Internationale Vrouwendag Dag van de Internationale Vrouwendag) overleden als presenteerde het voorstel om bekend en werd het voorstel met algemene stemmen aanvaard. De wereld wordt gevierd als 8 maart-vrouwendag.

Turkije, maart 1921 8 is gevierd als Internationale vrouwendag. De 1980-staatsgreep werd vier jaar lang niet gevierd. 1984 wordt nog elke dag gevierd met een breder publiek.

We willen 8 maart internationale vrouwendag vieren.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.