Testcentrum van het nationale spoorwegsysteem URAYSİM 3 zal tijdens het jaar gereed zijnkalkoen railsystemen zijn om naar de USS onderzoek
kalkoen railsystemen zijn om naar de USS onderzoek

Rector van Eskisehir Anadolu University Dr. Şafak Ertan Çomaklı gaf informatie over het test- en onderzoekscentrum voor nationale spoorwegen (URAYSİM) dat in het district Alpu in Eskişehir zou worden gevestigd.

De inspanningen voor het Test- en Onderzoekcentrum voor Nationale Spoorwegen (URAYSİM), aangekondigd door president Recep Tayyip Erdoğan in Eskişehir, versneld. Hogesnelheidstrein, waardoor het testen van de metro auto's met conventionele treinen en over de certificering te herstellen van verslaving in het buitenland in Turkije gecentreerd ten opzichte van de Industrie en Technologie Ministerie vice-minister Hasan Büyükdeniz Verkeer en Infrastructuur Ministerie Assistant Selim Dursun, Anadolu University Rector Dr. Şafak Ertan bezocht Çomaklı en maakte interviews over URAYSİM. 26 maart dinsdag, het Rectoraatsgebouw van de universiteit gehouden in de Senaatszaal Eskisehir Technische Universiteit Rector. Dr. Tuncay Döğeroğlu en managers van verwante instellingen namen ook deel.

rector Dr. Dawn Ertan Çomaklı: "Dit project is één van de belangrijkste pijlers van de toekomst van Turkije"

Rector van de Rector van de Universiteit van Anadolu. Dr. Dawn Ertan Çomaklı, wijzend naar een van Turkije toekomstige grote projecten van URAYS project, "minister van Industrie Mustafa Varank en Industrie onderminister Onze Hasan Büyükdere heer en Transport onderminister Onze Selim Dursun've gedaan wat interviews met de gentleman. In deze context hadden we drie vergaderingen met onze stakeholders. Hoe wordt dit project beter, werden over hoe je een voordeel voor Eskisehir en Turkije besproken. Er werden zeer lange vergaderingen gehouden. Concrete beslissingen werden genomen. Als gevolg daarvan hebben we het project tot een bepaald stadium gebracht als de Anadolu-universiteit. Deze projecten niet alleen in Eskisehir, ook de toekomst van Turkije te worden beschouwd als een van de mijlpalen, een van de grote projecten in de industriële sector. In die mate dat we onze afhankelijkheid van buitenlanders verminderen. De projecten die we hebben geproduceerd, getrokken voertuigen, niet uitgaan, hun testen moeten worden gedaan in ons land, dit project is enthousiast om onze kosten tot een minimum te beperken en het geeft ons geluk omdat we voor een dergelijk project dienen.

Selim Dursun, vice-minister van Verkeer en Infrastructuur: eyi We willen het project in 3 jaar Ulaştırma afronden

Viceminister van Verkeer en Infrastructuur Selim Dursun, zei in een verklaring, dat het project binnen de 3-jaren zal worden voltooid, zei hij. Dursun zei: bit Laten we een toezegging doen om het 7-jaar te beëindigen om het proces van deze jaarlijkse 8-3-studie met teamwerk te bepalen. Hopelijk voltooit 3 het jaar. Laten we onze nationale rijkdom niet naar het buitenland halen, werk vanuit het buitenland. We hebben de visie van de technologie. We hebben doelen voor deze visie. Dit centrum op weg om deze doelen te bereiken; Het trekken van voertuigen, hogesnelheidstreinen, hogesnelheidstreinen, metro- en monorailtests zal een leuk centrum zijn. Als we bij de hogesnelheidstrein komen, lijkt het erop dat we een voorbeeld voor Europa zullen zijn. Hoewel we in veel delen van Europa producenten hebben, weten we dat dergelijke centra er niet zijn. Geen limiet voor service. We zullen werken, werken, produceren. We zullen bijdragen aan ons land. We danken de Anadolu University en Eskişehir Technical University voor hun bijdragen aan het verleden en het heden

Hasan Büyükdede, vice-minister van Industrie en Technologie: "Ons land heeft een lange weg afgelegd in spoorwegsystemen Sanayi

Industrie en Technologie vice-minister Hasan Büyükdeniz, erop wijzend dat het spoorwegsysteem in Turkije in de afgelopen 10 jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt op, "na zijn toespraak aan het einde van onze Voorzitter, dit is niet langer een project, een order voor ons, zien we de structuur zal worden beschouwd. We hopen te kunnen naar een centrum dat railsystemen van Turkije geworden. Echter, over allerlei high-speed treinen, goederentreinen, treinen passagier, sneltrams, metro's, heeft een aanzienlijke vooruitgang in Turkije gemaakt, met name in de afgelopen jaren in alle 10 productie. Op deze manier zijn onze fabrieken in staatseigendom en de particuliere sector zeer goede taken gaan uitvoeren. Onze taak is om een ​​goede routekaart te maken voor dit project dat snel moet worden voltooid. Dienovereenkomstig zijn de nodige infrastructuurinvesteringen en opleidingsinvesteringen geïnitieerd. We moeten ervoor zorgen dat infrastructuur- en apparatuurinvesteringen zo snel mogelijk worden voltooid en in gebruik worden genomen

Rector van Eskişehir Technical University Dr. Tuncay Döğeroğlu: Tun We zullen allerlei technische en logistieke ondersteuning bieden aan Anadolu University Tun

Rector van Eskişehir Technical University Dr. Tuncay Döğeroğlu zei, büyük We wachten op een geweldige job en plicht in het kader van het project. Ongetwijfeld zullen we in dit project samen optreden met de Anadolu University en alle belanghebbenden van het proces. De steun van de president en onze gewaardeerde ministers en onze ministeriële vertegenwoordigers is erg belangrijk en waardevol voor ons. Het feit dat de president van de Republiek Turkije beloofde het project te steunen tijdens zijn bezoek aan Eskişehir, maakte ons erg gelukkig met de instructies met betrekking tot de snelle uitvoering en beëindiging van dit project. We zullen u als universiteit ondersteunen om dit project met succes uit te voeren met meer dan 20-mensen die hun doctorale studies op dit gebied hebben afgerond. In het kader van het protocol dat we hebben ondertekend met de Anadolu University, zullen we allerlei soorten technische en logistieke ondersteuning aanbieden aan de Eskişehir Technical University om het roadmap- en tijdplankader van het project uit te voeren en met succes te voltooien.

Turkije Locomotief en Motor Industry Inc. (TÜLOMSAŞ) Algemeen manager Hayri Avcı en vicerector van de universiteit. Dr. Prof. Dr. War Koparal gaf informatie over de activiteiten van URAYSİM met de presentaties. Na de ontmoeting, Hasan Büyükdede, vice-minister van Industrie en Technologie, Selim Dursun, vice-minister van Verkeer en Infrastructuur, Rector. Dr. Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, rector van de technische universiteit Eskişehir Dr. Tuncay Döğeroğlu en de personeelsleden van de betrokken instellingen bezochten eerst de campus van URAYSİM en later in TÜLOMSAŞ.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.