Smart Screens testen om verkeer in Konya te verminderenom slimme schermen te testen om het verkeer in Turkije te vergemakkelijken
om slimme schermen te testen om het verkeer in Turkije te vergemakkelijken

Konya Metropolitan Municipality, Konya, een belangrijker werk dat het stadsverkeer zal ontspannen.

Uğur Ibrahim Altay, burgemeester van Konya Metropolitan Municipality, begon içi Urban Oriëntatie- en informatiesysteem Yönlendirme te testen. Met dit systeem kunnen de gemiddelde aankomsttijden tussen twee punten, de toestand van de weg, informatie, parkeerhulp, ongevallen en transportcondities onmiddellijk worden gevolgd. We zullen het systeem continu verbeteren

LED-SCHERMEN GEÏNSTALLEERD IN 54 PUNT ZULLEN ALLE INFORMATIE GEVEN

Ja, dit is eigenlijk het begin van een belangrijk project in stadsverkeer, zei president Altay op de 54-locatie. 54 heeft een systeem geïnstalleerd dat gereed is om het huidige verkeer te informeren met de LED-schermen die op de grond zijn geplaatst. In het geval van een ongeluk willen we onze burgers via deze LED-schermen naar alternatieve routes sturen. Nu kunnen onze burgers de verkeersdichtheid zien en hoe lang het duurt om de route te bereiken waarop ze Artık willen gaan.

MOBIELE TOEPASSING ZAL IN DE TWEEDE ETHIEK VAN HETZELFDE SYSTEEM ZIJN

Sprekend dat de mobiele applicatie in de tweede fase van hetzelfde systeem zal worden geïmplementeerd, zei President Altay, mobil This is 2. In de fase waarin ik hoop dat een mobiele applicatie zich voorbereidt. Burgers kunnen de status van stadsverkeer volgen via een mobiele applicatie. Op deze manier delen we de verkeersdichtheid in onze stad met onze burgers en zullen we hen informeren over het ijs in geval van een noodsituatie, een crash, een regenval. Bijvoorbeeld als er een verkeersongeval in een gebied is en de dichtheid toeneemt; alternatieve routes kunnen worden bepaald door naar de volgende route te gaan worden gerapporteerd. We zijn verheugd om de nieuwste mogelijkheden van de technologie ten dienste te stellen van Konyis

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.