Turks-Kazachstaanse samenwerking in de spoorwegsectorTurks toerisme in de Turkse spoorwegsector
Turks toerisme in de Turkse spoorwegsector

De delegaties van de Turkse Spoorwegen en het Directoraat-Generaal van TCDD Transport hadden als doel het transport te verhogen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan op de Baku-Tbilisi-Kars (BTK) spoorlijn en Trans-Kaspische internationale transportroute.

De algemene directie van de Turkse Spoorwegen, Sauat Mynbayev en TCDD General Manager van Transportation, Erol Arıkan, leidde de sessies.

Erol Arıkan; "BTK en Trans Caspian Carriage Route is een zeer belangrijke kans voor spoorweginstanties"

Algemeen directeur van TCDD Transportation Erol Arıkan; BTK en de trans-Kaspische Transport Route Hij benadrukte dat een zeer belangrijke kans voor Turkije en spoorwegmaatschappijen, "in het vervoer zal plaatsvinden van China naar Europa het gebruik van deze routes zal een snelle en economische vooruitgang te transporteren," zei hij. Arikan, "zei ze wilden niet het moment om lege containers uit Kazachstan naar Turkije terug te keren werken om het aanbod in deze zin te verhogen," zei hij. General Manager Arikan, die zei dat er verschillende eisen aan komen, en dat altijd het loonelement in het transport per spoor vervoerd kan worden, kan andere zoekopdrachten uitvoeren wanneer de klant de verwachte prijs niet kan vinden. Om onze klanten te helpen en om de bruikbaarheid van deze corridor te vergroten, moeten we eerst een gemeenschappelijk en redelijk beloningsbeleid opstellen

Sauat Mynbayev: "kortste tijd die nodig is om een ​​trein bedienen van China naar Turkije"

Sauat Mynbayev Kazachstan Railways General Manager van China en Centraal-Azië via Turkije en het potentieel voor rail verzendingen naar Europa zal worden gehouden, zei hij. Mynbayev; Malı Het is mogelijk om het potentieel te ontwikkelen; Zodra de noodzaak om regelmatig begint te werken aan een trein van China naar Turkije. Deze trein kan eenmaal per week worden verhoogd en het aantal vluchten in de toekomst

"We zijn klaar voor elke vorm van samenwerking"

General Manager Mynbayev verklaarde het belang van de voortzetting van de onderhandelingen tussen de administraties en het feit dat de communicatiebronnen altijd open zijn; "We zijn er altijd. Het is onze sterke historische banden tussen Turkije en onze administratie te versterken onze relaties van allerlei aard zijn bereid om samen te werken, "zei hij.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.