OSTIM Word aan de Steel ClusterSaid os de stalen aggregatie
Said os de stalen aggregatie

Zonguldak Governor's Office gestart onder leiding van Steel Cluster studies, Zonguldak, Karabük en Bartin van de provinciale overheid, delegatie van de particuliere sector en de academische wereld, Ostim heeft informatie over clusters ontvangen. Ostim voorzitter Orhan Aydın, clustering van projecten in de westelijke Zwarte Zee, zeiden dat ze zouden steunen met alle zakelijke kansen.

In het westelijke Zwarte-Zeegebied, dat strategische industriële faciliteiten heeft zoals Erdemir en Kardemir, een van de locomotiefregio's van de Turkse economie, wordt gewerkt aan de implementatie van het staalcluster. Gelanceerd in leiderschap Zonguldak Governor's, de West-Zwarte Zee Development Agency (BAKKER A) door het onderzoeken van succesvolle modellen van clustering projecten in Turkije. In dit kader hebben leden van de clusterwerkgroep informatie ontvangen in OSTİM. Gast delegatie; 17 hoofdsector, 139 6.200 in OSTIM, met meer dan 7 verschillende business lines, en sectorale clusters in de titel van Ostim Teknopark A.Ş. gedetailleerde informatie over de vragen werd beantwoord.

Verklaar dat zij ook in clustering geloven, de OSTİM-voorzitter Orhan Aydin beloofde het lopende werk in de westelijke Zwarte-Zeeregio te ondersteunen door in elk nummer oog te zeggen; Wij staan ​​tot uw beschikking om ons best te doen

Zonguldak Kamer van Koophandel en Industrie President Metin Demir verklaarde dat zij de clustering inspanningen versnellen waarin zij manieren zoeken om de bestaande industrieën in de regio te versterken. Iron, Filyos Industrial Zone in de realisatie van het punt dichter bij het doel dan ooit gezegd.

Staalindustrie is bekend Prof. Dr. Dr. Sencer İmer benadrukte de noodzaak om te investeren in de productie-industrie in de regio en voegde hieraan toe: böl Er kan een nieuwe plaatfabriek worden opgericht. Omdat Turkije plat staal productie ligt momenteel rond de 9 miljoen ton. Als verbruikt in Turkije is ongeveer 19 miljoen ton per jaar. Met andere woorden, onze productie in Erdemir en İsdemir is nodig om een ​​meer solide productie te produceren

Işler Grootbedrijf met kleine bedrijven "

In het eerste deel van de vergadering introduceerde OSTİM OSB Regional Manager Adem Arıcı de regio. Ostim is een regionale ontwikkeling model dat bestaat uit kleine bedrijven te redden imkers, met een combinatie van kleine bedrijven in Ostim opmerkend dat grote werk is gedaan, van de bedrijven in vele sectoren zeiden ze dat de productie voor internationale merken.

Wij zijn het regionale ontwikkelingsmodel. Wij zijn een regio waar kleine tot grote bedrijven opgroeien en werken als incubatorcentrum binnen nieuw opgerichte bedrijven. Ankara en vele grote merken van werk dat begon in Turkije, waar hij opgroeide en waar hij leerde Ostim de baan. "Hij zei.

Volgens de concurrentie analyse van de resultaten in de regio 2007 jaar in het bedrijf en defensie om te beginnen met de bouw machine-industrie en ruimtevaart, medische, uit te leggen dat ze creëren hernieuwbare Eneri en clusters in de milieutechnologie sector Adam imkers vandaag, rubber, spoor en communicatietechnologie in 7 sector, waaronder die uitgevoerd cluster studies zij drukte.

"Wij geloven in clustering"

OSTİM Voorzitter van de Raad van Bestuur Orhan Aydın verklaarde dat OSTİM de oudste industriële focus van Ankara is en zei: çok Wij zijn een regio die bestaat uit kleine en middelgrote ondernemingen. We hebben de clusteringactiviteiten van kleine ondernemingen gerealiseerd. Wij zijn een groep die kleine voorbeelden probeert te maken van wat kleine kinderen kunnen samenkomen en voorbeelden kan maken in onze regio en in ons land. We staan ​​in nauw contact met andere clusters in Turkije niet alleen in deze regio. We zijn ook het centrum van het Anatolian Clusters Cooperation Platform, Anadolu

Benadrukt dat zij met belangstelling gevolgd alle van de clustering activiteiten in Turkije, Aydin, zei hij: "Wij zijn van mening dat veel van de cluster. In de ontwikkelde landen hebben we ook serieus werk gemaakt van de manier waarop ze worden geïmplementeerd en beheerd. Onze kennis, ik wil er graag op wijzen dat wij met al onze faciliteiten en mogelijkheden bij uw 24-horloge zijn als de structuren in onze regio u van nut zullen zijn. In elk onderwerp; wij staan ​​tot uw beschikking om ons best te doen

"Wij danken OSTIM"

BAKKE plaatsvervangend secretaris-generaal Elif Acar, beter transport en het creëren van bewustzijn en toegevoegde waarde voor de markt waarop het clusteren van activiteiten zoals ze begonnen Agency, zei dat ze zijn gericht om te profiteren van de voordelen van de cluster te nemen op het hoogste niveau. Acar, "hebben de beste cluster bijvoorbeeld in Turkije, willen we profiteren van de ervaring door het bezoeken van Ostim. Hartelijk dank voor uw steun

"We proberen de deuren van nieuwe sectoren te openen"

Zonguldak kolen en staal werd gezegd dat de geboorteplaats van Zonguldak Kamer van Koophandel en Industrie (ZTSO) Voorzitter Metin Demir deed denken aan 1840 verhaal dat begon in de kolen voortgezet met de ijzer- en staalfabriek. "Voortdurend totdat de xnumx'l jaren groeien en ontwikkelen, een van de regio van de toonaangevende provincies van Turkije zijn altijd" Voortzetting van zijn toespraak met de woorden: Iron, regio gaf de volgende analyse met betrekking tot de economie: "Turkije het veranderen van de economische model in xnumx'l jaar, door de staat ondersteunde ontwikkeling plaats Helaas worden we geconfronteerd met een regio in de Zonguldak en de westelijke Zwarte Zee, die door de overgang naar de particuliere sector aanzienlijke macht verloren hebben.

Verklarend dat ze op zoek zijn naar nieuwe verhuizingen met de Kamers van Koophandel en Industrie in West Black Sea Development Agency, Zonguldak, Bartin en Karabuk, heeft president Demir gedeeld: kan het winstgevender maken, waardoor er meer werkgelegenheid ontstaat? Aan de ene kant zijn we op zoek naar het. Aan de andere kant, misschien vanwege kolen en staal, hebben we serieuze inspanningen om ons te ontwikkelen in verschillende sectoren waar we nog niet eerder naar hebben gekeken. We proberen de deuren van nieuwe sectoren te openen

"We zijn dicht bij de bestemming in Filyos"

Metin Demir, die raakte op de snelheid van de clusteringinspanningen waarin ze manieren zochten om de bestaande industrieën in de regio te versterken, zei: iler We willen; Door de aanwezigheid van Kardemir, Erdemir en kolen in onze regio te gebruiken, zullen we misschien de deur openen voor nieuwe producten en associaties in dit gebied en opnieuw een groei maken in deze gebieden.

Er is een Filyos Industrial Zone-project sinds de Ottomaanse periode. Het waren de bestanden die nog vele jaren in de schappen lagen, maar we zijn dichter bij het doel dan ooit tevoren in de Filyos Industrial Zone. De aanleg van de haven, de sleutel tot de regio, heeft het 50-niveau van infrastructuurwerken al overschreden. Indien de bovenbouw tender volgend jaar zullen we goed gedaan als een van de 2022-2023 25 miljoen ton Filyos Port, de grootste haven in Turkije, onze haven. We denken dat Filyos Port een serieuze stap zal zijn in de Filyos Valley.

Om dit proces zo veel mogelijk te starten, wilden we u het monster zo succesvol mogelijk laten bezoeken. Ostim in de academische wereld, vooral in deze context, Turkije is ook een van de grootste cluster genoemd zeer geslaagd voorbeeld. Om deze reden zijn we vandaag uw gasten geworden Bu

"Investering moet bij het publiek zijn"

Onder de deelnemers van het programma, staalbedrijven die actief zijn in de regio voor vele jaren die diende. Dr. Sencer Imer, deelden hun ervaringen en suggesties op het staal en kolen ontwikkelingsperspectief.

Imer aangeeft dat de kolen in Zonguldak, afhankelijk van de oudste industrie van Turkije, trok hij de aandacht op de vele jaren van Zonguldak en Ankara naar Turkije energiebehoefte te voorzien. Benadrukkend dat het nodig is om de steenkool in het bereik van min 300- en min 600-meters vandaag te verwijderen. Dr. Er moeten investeringen worden gedaan om dit steenkoolniveau te verwijderen. Als deze investering niet wordt gedaan, is het niet mogelijk om de productie te verhogen. Dit zou een investering in de publieke sector moeten zijn. Als we investeren, kunnen we 5 miljoen ton steenkool produceren

Nemend de behoeften van de mijnbouwsector, zei Imer, ER Er is een behoefte aan vonkvrije voertuigen in ondergrondse mijnbouw. We kunnen zelf ondergrondse mijnmachines produceren. We kunnen ook buitenlandse partners aantrekken en exporteren naar Europa

De ervaren academicus somde de volgende suggesties op: şu Investeringen in de maakindustrie moeten in de regio worden gedaan. Er kan een nieuwe plaatfabriek worden geïnstalleerd. Omdat Turkije plat staal productie ligt momenteel rond de 9 miljoen ton. Als verbruikt in Turkije is ongeveer 19 miljoen ton per jaar. Met andere woorden, onze productie in Erdemir en İsdemir is nodig om nog een vaste stof te produceren. Dit betekent twee Erdemir. Dit is wanneer we de toekomst projecteren; namelijk Turkije momenteel 35 miljoen ton van de staalproductie, berekenen we zouden een waarde rond 60 miljoen ton zal niet verkeerd te zijn, dit betekent dan is er iets in de buurt van 40 miljoen ton in een paar Erdemir behoefte. Een van deze Erdemir kan er zijn. Daarnaast kunnen er nieuwe scheepswerven en een scheepsbouwgebied worden aangelegd. Als het dan Turkije zou een kwestie Korea en Japan zijn. "(Ostim)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

22 / 04 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Sal 23
Geen evenementen gevonden
Cum 26
Geen evenementen gevonden
Zat 27
Geen evenementen gevonden
Sun 28
Geen evenementen gevonden

Wees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.