45 Procent van Electric Railway Infrastructure en seingeving in Turkijei gezicht van de railinfrastructuur Turkije signaaltransmissie
i gezicht van de railinfrastructuur Turkije signaaltransmissie

Transport en Infrastructuur Minister Cahit Turhan, spoorweg-, elektriciteits-, signalerings- en communicatie-infrastructuur om de capaciteit te vergroten om het veiliger en comfortabeler te maken, zei ze.

Turhan, "Je signalisatie in het spoorvervoer in conventionele systemen, elektrificatie, uw provider als je niet sets communicatiesystemen kunnen terug te gaan toen de trein in het station aankwam trainen. Met dit communicatiesysteem kunnen treinen met elkaar communiceren en deze volgen. Dit is belangrijk voor de beveiliging. Na de ongelukken, heb je het signaal geopend, je hebt geopereerd, want we worden blootgesteld aan kritiek. 45 van de spoorweginfrastructuur in ons land is elektrisch en gesignaleerd. We hebben de infrastructuur, we veranderd rails, evenwichtig, hebben we verbeterd dwarsliggers, we verder versterkt. "

Benadrukking van het belang van kwantiteit-afstandsverhouding in transport, zei Turhan, k Ons land is gegroeid, ontwikkeld en het verkeer van goederen en personen is toegenomen. De verplaatsingen in ons land hebben 3 doorstaan ​​en de belastingsbeweging heeft 3,5 doorstaan. Dit laat zien dat ons land economisch groeit

"We zullen ons concentreren op spoorwegen"

Turhan, het nieuwe tijdperk zal meer gewicht aan de spoorwegen geven, zeggende:

"We zullen de capaciteit van onze spoorwegen vergroten. Railway, in termen van de input transportkosten, volgens de snelweg in de wereld strijden in een commodity markt kan 3 keer goedkoper zijn. Dit is een heel belangrijk probleem. Pre-hoeveelheid-afstand transport kosten als gevolg van de invoer van goederen en diensten in een relatie, volgens de rekeningen waren we dicht bij de 2000 procent in xnumx'l jaar. We bouwden verdeelde wegen, verbeterden onze wegen, verhoogden de normen en schoten het naar 15s

Laatste 17 jaar 537 miljard pond van de investering die zij maakten, maakten ze een investering van 139 miljard van de build-operate-overdracht van het patroon overdracht Turhan, hun verbetering en geuit gebracht door het implementeren van veiliger investeringsklimaat in het land.

Turhan, Turkije, erop te wijzen dat zowel aan te trekken kapitaal dat zij zowel de realisatie van het project "De luchthaven van Istanbul 10 miljard faciliteiten die nodig zijn. We hebben hierin geen openbare bronnen uitgegeven en geopend voor gebruik. De exploitant betaalt ons jaarlijks 822 miljoen euro (Ubak)

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsRailtenders van de week

20 / 05 / 2019 voor evenementenweek

Deze week navigatie

Evenementen laden
Zat 25
Geen evenementen gevonden
Sun 26
Geen evenementen gevonden

Gratis e-mailabonnement

Uw e-mailadres:

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.