1915 Een overhaaste onteigeningsbeslissing voor Çanakkale Bridge

1915 dringende onteigening beslissing om Canakkale Bridge: Directoraat-Generaal van Wegen, Bruggen Kınalı-1915 Çanakkale Tekirdağ-Çanakkale-Savastepe Highway Project besloten om de onteigening van bepaalde onroerende.


Chukar-Tekirdağ-Çanakkale-Savastepe snelweg bouw van Malkara snijden Canakkale, met inbegrip van Canakkale Bridge 1915 doel van het project, is besloten om de onteigening van een aantal onroerend goed rush van de Algemene Directie van Wegen.

SOMMIGE ONROEREND GOED IN ERZURUM ZAL WORDEN RISKERD

Tevens bevindt zich in 2017 Investment Program "Logistics Center Establishment Project" in Palandöken Logistic Center autosnelwegverbinding van Erzurum doel van het maken van zakelijke Azizia en TCDD enkele van de onroerende goederen in Yakutia county Algemene Directie besloten om haast te nationaliseren door.

Besluiten van de Raad van Ministers over de kwestie, werd gepubliceerd in het Staatsblad.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen