5 Uncovered Bridge reageertDe 5 was niet de maanbrug gereageerd: het Erzin-district van Hatay, 5 maanden vóór de watersnoodramp in de val van de brug was niet de ineenstorting van de instorting. De brug over de Erzin-stroom in de buurt van Hürriyet werd afgelopen september verwoest door de overstromingen van het district.
De weg die over de stroom van Erzin loopt, Hurriyet Mahallesi'n in de buurt die zegt dat het leven van de hoofdman Kadir Kurdul ir. Deze brug aan de rivier 5 een maand geleden werd verwoest door de watersnoodramp in ons district. In onze districtsgemeente opende hij tijdelijk de weg door pijpen in de stroom te gooien. Na een tijdje bleef de tijdelijke weg worden gebruikt door zware regenval. Ik heb de autoriteiten over onze problemen verteld als de hoofdman van de buurt. Vervolgens evalueerde de Metropolitan Municipality de problemen van onze burgers en plaatste een grotere pijp in de stroom en opende de weg voor de tweede keer. Maar blijf doorgaan met de stroom opnieuw onbegaanbaar te maken. '' Hij zei.
Aan de andere kant van de ingestorte brug werden duizenden hectares sinaasappelboomgaarden gevonden en er woonden ongeveer 500-mensen in deze huizen. Deze burgers 5 maanden hebben grote moeilijkheden. Studenten hebben moeite om van en naar school te gaan. Er is een tweede weg die dit verbindt met de wijk, maar de kamer verlengt de afstand tot 10. We hebben problemen om de zieke burgers naar het ziekenhuis te brengen. Autoriteiten van deze brug moeten zo snel mogelijk in een solide worden gedaan. '' Hij zei.

Reklamlar

Hogesnelheidstrein NieuwsWees de eerste om te reageren

Yorumlar

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.