In Kartepe wordt een 4-baans moderne brug gebouwd

Moderne brug met Lane naar Kartepe
Moderne brug met Lane naar Kartepe

Voortzetting van haar projecten die comfort bieden voor het vervoer van de stad, herbouwt Kocaeli Metropolitan Municipality de oude bruggen die niet reageren op de verkeersdrukte van vandaag. Het Department of Science Affairs, in het Kartepe-district, verbindt Ertuğrul Gazi Mahallesi met Uzunbey Mahallesi en vernietigt de eenbaans oude brug op de Cumhuriyet-straat en herbouwt deze met vier rijstroken. Met de te bouwen moderne 4-baans brug wordt de doorstroming zonder onderbreking verzekerd.

DE ENKEL GESTREEPTE BRUG WORDT GEWASSEN EN INGEBOUWD 2 × 2


In het kader van het onderzoek wordt de oude eenbaansbrug op de beek afgebroken na het vervelen van de palen voor de nieuwe brug. De breedte van de te bouwen moderne brug wordt 22,5 meter breed en 25,5 meter hoog.

OVER DE BRUG WORDT ASPHALTED

Het wegcomfort wordt geleverd door asfalt te bestraten op het laatste deel van de brugconstructie. In het kader van de werken zal ook de productie van slagbomen, auto- en voetgangersleuningen op de brug worden uitgevoerd.

DE BESTAANDE BRUG IS NIET BEANTWOORD

De bestaande eenbaansbrug die de twee wijken met elkaar verbindt, kon niet voorzien in de behoefte aan onderlinge doorgang van voertuigen tegelijk. Voertuigen die elkaar wilden kruisen, moesten op elkaar wachten. Met de nieuw te bouwen brug kunnen vier voertuigen tegelijk de brug oversteken.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen