Wie won de tweede individuele immuniteit van de week in Survivor? Wie zijn de kandidaten voor de eliminatie van Survivor op 28 mei?

Wie was de tweede eliminatiekandidaat van de Survivor? Wie won het May Survivor-immuniteitsspel ()

De tweede immuniteitswedstrijd van de week vond plaats in de Survivor 2023-competitie. Na het klassement worstelden de deelnemers buiten adem om het symbool van immuniteit. Dus, wie won de Survivor-immuniteit op 28 mei?

Het individuele immuniteitsspel van deze week in Survivor bracht spannende momenten op het scherm in de laatste aflevering, die werd uitgezonden op de avond van 2 mei, toen de tweede eliminatiekandidaat van de week werd bepaald. Voor de eerste immuniteitswedstrijd van de week vochten de deelnemers hard om te winnen in de 28e laatste aflevering van Survivor, van 28 mei. Wie de individuele immuniteit won, welke Survivor-concurrent naar de eliminatiepot ging, was een kwestie van nieuwsgierigheid. Wie was Survivor-kandidaat voor eliminatie? vraag is beantwoord. Dus, wie heeft het Survivor-immuniteitsspel gewonnen? Wie werd gisteravond gekozen als de Survivor 113e eliminatiekandidaat? Hier, Survivor 1e eliminatiekandidaat en wat er is gebeurd.

Er is bepaald welke deelnemer de Survivor 2e eliminatiekandidaat en de tweede immuniteitswedstrijd van de week heeft gewonnen. In de laatste aflevering van Survivor Turkey, die zijn fans op TV8-schermen ontmoette, op 27 mei, streden de deelnemers voor het bekroonde immuniteitsspel. Aan het einde van de adembenemende aflevering werd de winnaar bepaald als resultaat van de felle race tussen Yusuf en Özgür, wiens immuniteit de finale bereikte.

28 MEI OVERLEVENDE WIE WAS DE 2e ELIMINATIEKANDIDAAT?

Het gevecht tussen Nefise en Asena markeerde de dag in het immuniteitsspel van de eerste eliminatiekandidaat van deze week in Survivor, waar individuele immuniteitsstrijd naar de grote finale geleidelijk naar voren kwam. Overlevende 2e eliminatiekandidaat die het immuniteitsspel heeft gewonnen Yusuf koos Cansu als eliminatiekandidaat. De eerste eliminatiekandidaat was Asena.

Wie was de tweede eliminatiekandidaat van Survivor?Wie won het Survivor-immuniteitsspel?

WIE WINT HET IMMUNITY-SPEL?

In Survivor stonden de deelnemers tegenover elkaar in de laatste immuniteitswedstrijd van de week. Voor de wedstrijd aten de winnende deelnemers pizza. Hij won de tweede immuniteitswedstrijd van de week door Yusuf Özgür met 5-2 te verslaan in de immuniteitswedstrijd waarin Yusuf en Özgür fel streden in de finale.

Wie heeft de Survivor Immunity-ketting gewonnen?

Hij won de eerste immuniteitswedstrijd van de week door Yusuf Özgür met 5-1 te verslaan in de immuniteitswedstrijd, waar Yusuf en Özgür fel streden in de finale, en werd de eigenaar van de immuniteitsketting.