Wie was de eerste eliminatiekandidaat van Survivor op 27 mei? Wie won de eerste individuele immuniteit in Survivor?

Wie won het Survivor-immuniteitsspel May Survivor, die de eliminatiekandidaat was

Wie was de eerste eliminatiekandidaat van Survivor op 27 mei? Wie won de eerste individuele immuniteit in Survivor? De laatste aflevering, die werd uitgezonden op de avond van 1 mei, toen vandaag het individuele immuniteitsspel in Survivor werd bepaald, de eerste eliminatiekandidaat, bracht spannende momenten op de schermen. Voor de eerste immuniteitswedstrijd van de week vochten de deelnemers hard om de 27e laatste aflevering van Survivor op 27 mei te winnen. Wie de individuele immuniteit won, welke Survivor-concurrent naar de eliminatiepot ging, was een kwestie van nieuwsgierigheid. Wie was Survivor-kandidaat voor eliminatie? vraag is beantwoord. Dus, wie heeft het Survivor-immuniteitsspel gewonnen? Wie werd gisteravond gekozen als de Survivor 112e eliminatiekandidaat? Hier, Survivor 1e eliminatiekandidaat en wat er is gebeurd.

Survivor 1e uitschakelingskandidaat en welke concurrent de eerste immuniteitswedstrijd van de week won werd duidelijk. In de laatste aflevering van Survivor Turkey, die zijn fans op TV8-schermen ontmoette, op 27 mei, streden de deelnemers voor het bekroonde immuniteitsspel. Aan het einde van de adembenemende aflevering werd de winnaar van de felle race tussen Yusuf en Nefise Karatay, die de finale haalde, bepaald.

27 MEI OVERLEVENDE WIE WAS DE 1e ELIMINATIEKANDIDAAT?

Het gevecht tussen Nefise en Asena markeerde de dag in het immuniteitsspel van de eerste eliminatiekandidaat van deze week in Survivor, waar individuele immuniteitsstrijd naar de grote finale geleidelijk naar voren kwam. De Survivor 1st-eliminatiekandidaat wordt binnenkort bekendgemaakt. Nefise, die het immuniteitsspel van de Survivor 1e eliminatiekandidaat won, koos Asena als eliminatiekandidaat.

WIE WINT HET IMMUNITY-SPEL?

In Survivor stonden de deelnemers tegenover elkaar in de laatste immuniteitswedstrijd van de week. Voor de wedstrijd aten de winnende deelnemers pizza. Ze won de eerste immuniteitswedstrijd van de week door Nefise Yusuf met 5-2 te verslaan in de immuniteitswedstrijd waarin Yusuf en Nefise Karatay fel streden in de finale.

Wie heeft de Survivor Immunity-ketting gewonnen?

Ze won de eerste immuniteitswedstrijd van de week door Nefise Yusuf met 5-2 te verslaan in de immuniteitswedstrijd waarin Yusuf en Nefise Karatay fel streden in de finale en werd de eigenaar van de immuniteitsketting.