TÜRASAŞ CNC-operator krijgt arbeiders! TÜRASAŞ vacature-aankondiging gepubliceerd

TURASAS
TÜRASAŞ

Vaste werknemers zullen worden aangeworven via het Turkse uitzendbureau (İŞKUR) om te worden aangenomen met een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, onderworpen aan arbeidswet nr.

Voor details van advertentie KLIK HIER

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Misdrijven tegen de veiligheid van de staat, zelfs indien vergeven, misdrijven tegen de constitutionele orde en het functioneren daarvan, misdrijven tegen de nationale defensie, misdrijven tegen staatsgeheimen en spionage, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, vertrouwensbreuk , frauduleus faillissement Niet te worden veroordeeld voor het manipuleren van de aanbesteding, het manipuleren van de uitvoering van de uitvoering, het witwassen van de eigendomswaarden die voortvloeien uit het misdrijf of smokkel,

2. Aanvragen van degenen die zijn ontslagen uit hun baan of beroep en degenen aan wie openbare rechten zijn beroofd in overeenstemming met de relevante tuchtwetgeving van openbare instellingen en organisaties worden niet aanvaard,

3. Geen ouderdoms-, ouderdoms- of invaliditeitspensioen hebben ontvangen van een socialezekerheidsinstelling,

4. Op de aankondigingsdatum ouder zijn dan 18 en niet ouder zijn dan 30,

5. Niet gerelateerd zijn aan militaire dienst (hebben gedaan, geschorst of vrijgesteld),

6. In de soorten diensten/beroepen die worden vereist door ons regionale directoraat Sakarya, dat is gelieerd aan ons directoraat-generaal, zullen aanbestedingen plaatsvinden op provinciaal/districtsniveau. Bij aanvragen wordt rekening gehouden met de adressen van de personen die staan ​​ingeschreven in het Adressenregistratiesysteem,

7. Om het opgegeven opleidingsniveau te hebben vanaf de dag dat de aankondiging werd gepubliceerd,

8. Kandidaten die als gevolg van de plaatsing niet over de voor benoeming vereiste kwalificaties beschikken en die valse, misleidende of valse verklaringen hebben afgelegd en in hun voorkeuren zijn geplaatst, worden niet aangesteld. Zelfs als het is voltooid, wordt het toewijzingsproces geannuleerd. Kandidaten die de vereiste documenten niet tijdig indienen, hoewel ze voldoen aan de kwalificaties en voorwaarden van de functies waarin ze worden geplaatst, worden niet aangesteld,

9. De proeftijd van de aan te werven werknemers is 4 maanden, en de arbeidsovereenkomst van degenen die binnen de proefperiode niet succesvol zijn, wordt zonder compensatie beëindigd, zonder de opzegtermijn af te wachten,

10. Kandidaten worden geacht te hebben aanvaard om 's nachts te werken, in ploegendiensten te werken, geen allergische ziekte te hebben die hen verhindert hun taken uit te voeren, en om andere werken te doen die de administratie zal geven in overeenstemming met hun titel,

11. Het is vereist om te verklaren dat er geen fysiek, mentaal of spiritueel gezondheidsprobleem is dat hem ervan weerhoudt om zijn taak continu uit te voeren, en dat hij kan werken in de banen die zijn gedefinieerd in de Heavy and Dangerous Work Class.

AANVRAAGMETHODE, PLAATS EN DATUM, AFLEVERINGSPROCEDURES VAN HET DOCUMENT

1. Kandidaten dienen hun sollicitatie online in via de website van het Turkse uitzendbureau (İŞKUR) tussen 13/03/2023 en 17/03/2023.

2. Elke kandidaat kan slechts voor één werkplek en beroep solliciteren uit de lijst die op de İŞKUR-website is gepubliceerd.

3. De werknemers die moeten worden aangeworven in de vereiste servicetypen zullen worden bepaald door KPSS-score en mondeling examen, op voorwaarde dat ze een universitair diploma hebben behaald.

4. Kandidaten kunnen slechts op één van de aangekondigde personeelsbehoeften solliciteren. Vanaf de aanmeldingsdeadline die is gespecificeerd in de aangekondigde personeelseisen, moeten kandidaten afstuderen aan de opgegeven schoolafdeling.

5. Het mondelinge examen wordt afgenomen bij het regionale directoraat van Sakarya.

6. De werknemers die zullen werken in het regionale directoraat dat is aangesloten bij het algemene directoraat van TÜRASAŞ, zullen onderworpen zijn aan arbeidswet nr. 4857. De proeftijd van de tewerkgestelde werknemers is 4 maanden.

7. Aankondigingen worden aangekondigd op turasas.gov.tr ​​​​en er wordt geen schriftelijke kennisgeving aan de kandidaten gedaan.

8. Er zal archiefonderzoek worden gedaan bij degenen die gerechtigd zijn te worden aangesteld conform de Wet op het veiligheidsonderzoek en archiefonderzoek nummer 7315.

9. De gevraagde documenten van de kandidaten die gerechtigd zijn om te worden benoemd, de plaats van levering van de documenten en andere kwesties met betrekking tot de data zullen worden aangekondigd op turasas.gov.tr/.

Günceleme: 14/03/2023 10:14

Vergelijkbare advertenties