Konya Metropolitan Bus Fleet is sterker met 20 nieuwe bussen

De busvloot van Konya Buyuksehir is sterker geworden met de nieuwe bus
Konya Metropolitan Bus Fleet is sterker met 20 nieuwe bussen

De burgemeester van de gemeente Konya, Uğur İbrahim Altay, zei dat ze 20 nieuwe bussen hebben gekocht voor gebruik in het openbaar vervoer. Burgemeester Altay zei dat het aantal gekochte bussen sinds afgelopen juni is gestegen tot 127: “We hebben dus in totaal 127 bussen geleverd en een aankoop van 470 miljoen lira. Met ons prijsbeleid zorgen we voor het goedkoopste openbaar vervoer tussen grootstedelijke steden. Ondanks de omvang van de geografie zullen we vastberaden blijven over deze kwestie. We willen dat onze burgers op een comfortabele manier gebruik maken van het openbaar vervoer. Hiervoor doen we ons uiterste best. Hopelijk blijven we vanaf nu ons goede nieuws brengen." gezegd.

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Konya, Uğur İbrahim Altay, verklaarde dat ze onlangs 20 nieuwe bussen aan de stad hebben toegevoegd en benadrukten dat openbaarvervoersdiensten een van hun topprioriteiten zijn in de grootste geografie van Turkije en de op vijf na grootste stad qua bevolking.

President Altay legde uit dat ze in deze zin twee belangrijke doelen hebben en zei: “De eerste is om het goedkoopste transport in Turkije te bieden. Vanaf nu bieden we met ons prijsbeleid het goedkoopste openbaar vervoer tussen grootstedelijke steden. Ondanks de omvang van de geografie zullen we vastberaden blijven over deze kwestie. Omdat we onze burgers maandelijks serieus steunen met vergoedingen voor het openbaar vervoer. Ik hoop dat we ons goedkope prijsbeleid van de afgelopen jaren voortzetten", zei hij.

STAD VAN GOEDKOOP EN COMFORTABEL VERVOER KONYA

Burgemeester Altay zei dat ze werken aan het versterken van de vloot van openbaar vervoer en het aanbieden van goedkope openbaarvervoerdiensten: “Vanaf juni 2022 hebben we 107 nieuwe bussen aan onze vloot toegevoegd. Onze bussen, die we kochten met 407 miljoen eigen vermogen, doen momenteel dienst in onze stad. Vanaf vandaag nemen we 20 nieuwe bussen in gebruik. We hebben de financiering van onze bussen verzekerd voor een bedrag van 63 miljoen. Zo bereikten we in totaal 127 bussen en een aankoop van 470 miljoen lira. We willen dat onze burgers op een comfortabele manier gebruik maken van het openbaar vervoer. Het grootste probleem van grote steden is het verkeer. De manier om het verkeer op te lossen is dat mensen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Daarom moet het zowel goedkoop als comfortabel zijn. Als Konya Metropolitan Municipality leveren we grote inspanningen voor zowel goedkoop als comfortabel vervoer.”

100 DUIZEND KILOMETER RIJDEN PER DAG

President Altay zei: “In het openbaar vervoer gebruiken onze voertuigen routes van ongeveer 100 kilometer per dag. We runnen dit bedrijf met een zeer grote, overvolle familie. Ik wil ook al mijn collega's bedanken voor hun gevoeligheid. We zullen met dezelfde vastberadenheid en vastberadenheid blijven werken om onze burgers de beste service te bieden. Ik wens dat onze 20 nieuwe bussen gunstig zijn voor onze stad. Ook blijven we werken aan het toevoegen van nieuwe bussen aan onze vloot voor 2023. Hopelijk brengen we vanaf nu ons goede nieuws. Moge het ongeluk u geen problemen bezorgen. Ik hoop dat het in goede tijden gebruikt zal worden." gezegd.

Günceleme: 05/02/2023 14:39

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*