Houding en communicatietraining voor personen met een handicap voor TCDD-vervoerspersoneel

Houding ten opzichte van personen met een handicap en communicatietraining voor TCDD-vervoerspersoneel
Houding en communicatietraining voor personen met een handicap voor TCDD-vervoerspersoneel

In het kader van het project "Attitudes Towards the Disabled and Communication with the Disabled", uitgevoerd in samenwerking met de algemene directie van TCDD Taşımacılık AŞ en de Turkse Confederatie voor gehandicapten en de coördinatie van onze passagiersafdeling, de training voor onze kassa personeel dat verantwoordelijk is voor de kaartverkoop en adviesdiensten werd gegeven in de ATG-trainingshal op maandag 27 februari.

In het kader van de training is het gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening voor alle personen met een handicap, in het bijzonder slechthorenden, aan de bespreekbureaus en ticketcontroleurs die één-op-één communiceren met passagiers en dienen als het zichtbare gezicht van de instelling.

Het directoraat-generaal van TCDD Taşımacılık AŞ vormde de spoorweg- en stadsspoorwegsystemen en de passagiersvervoersdienst met een mensgericht en gelijkwaardig begrip van dienstverlening, om toegankelijke diensten aan te bieden voor alle burgers, om de kwaliteit van de vervoersdienst voor gehandicapten te verbeteren, en om de trainingsprogramma's die het in Ankara heeft uitgevoerd na Eskişehir en Istanbul, gaan door voor het personeel.

In dit kader bezocht hij samen met de algemeen directeur Ufuk Yalçın en de voorzitter van de Turkse Confederatie voor Gehandicapten, Yusuf Çelebi, de trainingshal in Ankara en ontmoette hij het personeel.

We zijn het gelukkigst met de spoorweg in transport

De president van de Confederatie van Gehandicapten van Turkije, Yusuf Çelebi, wenste Gods genade toe aan degenen die hun leven verloren als gevolg van de aardbeving die we onlangs hebben meegemaakt en een spoedig herstel van de gewonden, vervolgde zijn woorden als volgt:

“Alle individuen komen ter wereld met dezelfde rechten. Wij, als mensen met een handicap, willen dezelfde rechten die iedereen heeft. Deze training zal erg nuttig zijn om gehandicapten te helpen, zowel om de regels toe te passen als om te leren hoe ze deze hulp kunnen doen zonder gevoeld te worden. Ik wil graag de minister van Transport en Infrastructuur, Adil Karaismailoğlu, bedanken die deze trainingen heeft ondersteund, en Ufuk Yalçın, General Manager van TCDD Transportation. Binnen de transportgemeenschap hebben we veel plezier in onze reizen per spoor. Onze spoorwegen zijn toegankelijker geworden met hun medewerkers, kwaliteit van de dienstverlening en genomen maatregelen.”

Onze spoorwegen werken ervoor dat alle burgers toegankelijke voorzieningen hebben

Onze algemeen directeur Ufuk Yalçın verklaarde dat op de 21e dag van de aardbevingsramp die ons land diep bedroefd heeft, ze dag en nacht blijven werken met alle spoorwegpersoneel om onze wonden met eenheid en solidariteit te genezen. Onze algemeen directeur Ufuk Yalçın wenste Gods genade aan de overleden burgers als gevolg van de aardbeving en een spoedig herstel van de gewonden. Hij wenste dat zulke pijn nooit meer zou gebeuren.

Onze algemeen directeur Ufuk Yalçın vervolgde zijn woorden als volgt: “We voeren de 'Orange Table Service' uit voor alle burgers met verschillende behoeften, van het plannen van hun reizen tot het kopen van kaartjes, vervoer naar stations en stations, instappen in de voertuigen, comfortabel reizen en comfortabel terugkeren naar hun huizen aan het einde van de reis. Daarnaast gaan de opleidingen van onze medewerkers door om de kwaliteit te verhogen.”

Onze algemeen directeur Yalçın benadrukte hoe belangrijk het is om aan de verwachtingen te voldoen door de kwaliteit van de diensten die worden aangeboden aan burgers met speciale behoeften te maximaliseren en dat we allemaal zijn gemaakt met verschillende kenmerken. lach op hun gezicht. Ons serviceniveau zit op een bepaald niveau. Alleen dankzij deze trainingen kunnen we het op dat niveau houden en verder brengen. We gaan door met deze trainingen. Na Istanboel, Eskişehir, voltooien we het in Ankara. Ik wil graag mijn waardevolle team bedanken dat de studies met betrekking tot deze trainingen heeft uitgevoerd. Ik wens je veel succes met je opleiding.” gezegd.

Günceleme: 27/02/2023 16:01

Vergelijkbare advertenties