Vertegenwoordigers van de BTSO-voedingssector in Las Vegas

Vertegenwoordigers van de voedingsindustrie van BTS in Las Vegas
Vertegenwoordigers van de BTSO-voedingssector in Las Vegas

Bursa Chamber of Commerce and Industry (BTSO)-projecten in lijn met de exportgerichte ontwikkelingsdoelen van Turkije gaan op volle snelheid door. Een delegatie van 2 personen nam deel aan de Winter 70 Fancy Food Show-beurs in Las Vegas in het kader van 2023 verschillende UR-GE-projecten uitgevoerd door de Kamer in de voedingssector, 'verwerkt' en 'bevroren' met de steun van het ministerie van Koophandel.

Vertegenwoordigers van de voedingsindustrie in Bursa hadden de gelegenheid om de consumptiegewoonten in het land en de transformatie in de sector onder de loep te nemen terwijl ze op zoek waren naar nieuwe handelsrelaties op de beurs in de VS, een van de grootste markten ter wereld. De beurs bracht alle belanghebbenden uit de sector van over de hele wereld samen en bracht BTSO-bestuursleden Haşim Kılıç en Hakan Batmaz, plaatsvervangend voorzitter van de Algemene Vergadering Murat Bayizit en voorzitter van de Voedselraad Burhan Sayılgan samen, evenals 'bevroren' en 'verwerkte' voedselverkopers voor de voedselsector Leden van twee verschillende UR-GE-projecten die hij opzette, namen deel.

Vertegenwoordigers van de voedingsindustrie van BTS in Las Vegas

"Onze bedrijven behalen aanzienlijke winsten"

BTSO-bestuurslid Hakan Batmaz zei dat de beurs een van de belangrijkste branchebijeenkomsten ter wereld is. Batmaz zei: "Fancy Food Show is een zeer belangrijke organisatie voor ons om de consumptiegewoonten van landen nauwkeurig te onderzoeken en hoe de marktomstandigheden worden gevormd in de voedingsindustrie, vooral in een gigantische markt als de VS. Ik geloof dat onze leden aanzienlijke voordelen hebben behaald in termen van de kansen en marktomstandigheden die de beurs biedt. Als BTSO zullen we alle strategische sectoren, met name voeding, naar de wereldmarkten blijven brengen met UR-GE-projecten.” gezegd.

"Consumentengewoonten bepalen de marktomstandigheden"

Murat Bayizit, plaatsvervangend voorzitter van de BTSO, wees erop dat de beurzen van groot belang zijn voor het bepalen van de consumentengewoonten van de doellanden en het bepalen van de productiegebieden door een behoefteanalyse te maken. Bayizit stelt dat de VS een van de meest actieve markten ter wereld is, vooral aan de retailkant: “Deze markt heeft ook zijn eigen dynamiek. Net zoals de verpakkingen, etiketten en presentatiestijlen die door de consumenten in Turkije worden gevraagd, anders zijn, is er een ander systeem in de VS. Er is een heel ander assortiment op deze beurs, van de labels van de producten tot de logo's erop.” gezegd. Murat Bayizit zei dat ze de beurs bijwoonden met een delegatie van 70 mensen uit Bursa en vervolgde als volgt: “Dit evenement, dat we als BTSO hebben georganiseerd, is slechts een van de werken die we hebben gedaan om de export van de sector te vergroten. Niet-tarifaire belemmeringen voor de wereldmarkt namens de industrie en valutagerelateerde problemen, waarvan ik denk dat ze tijdelijk zijn, hebben een negatieve invloed op het concurrentievermogen van onze bedrijven. We zien het werk dat we namens de sector doen echter als een marathon. We zullen onze inspanningen voortzetten om meer exportdoelstellingen en een intellectuele accumulatie in de sector te creëren."

"Onze productiecapaciteit is hoog"

Burhan Sayılgan, lid van de BTSO-vergadering, zei dat ze deelnamen aan de beurs in het kader van twee UR-GE-projecten die actief zijn in verwerkte en bevroren gebieden. Burhan Sayılgan gaf aan dat er reikhalzend uitgekeken werd naar de beurs door de vertegenwoordigers van de sector en zei: “Er wordt een beurs georganiseerd waar vooral snackproducten op de voorgrond staan. De landen waarmee we concurreren zijn hier met hun merkproducten. Meer dan 80 procent van de producten die we in Turkije maken, zijn merkproducten. Als dergelijke beurzen de komende jaren worden georganiseerd op het niveau van landelijke deelname, zal de efficiëntie van onze bedrijven nog verder toenemen. Onze UR-GE-leden zijn in staat om deze producten veel beter te maken.” hij zei.

“Er zijn positieve ontwikkelingen”

BTSO UR-GE-lid en hoofd van Food Engineers Bursa Branch, Serkan Durmuş, zei dat ze zeer succesvolle bijeenkomsten hadden namens hun bedrijven op de beurs. Durmuş verklaarde dat ze contact hadden opgenomen met bijna 15 bedrijven die sauzen produceren in de voedingsindustrie en dat ze positieve resultaten behaalden met hun bijeenkomsten. Durmuş zei: “We zullen blijven werken aan nieuwe zakelijke contacten. We namen deel aan een regionale en kwaliteitsbeursorganisatie. Ik wil BTSO en ons Ministerie van Handel bedanken dat ze ons in staat hebben gesteld deel te nemen aan zo'n belangrijke beurs.” gebruikte de zinnen.

BTSO UR-GE-lid Yüksel Aktaş zei dat beurzen zeer effectieve platforms zijn voor de ontwikkeling van bedrijven. Aktaş verklaarde dat ze hun inspanningen voortzetten om deel te nemen aan alle beurzen in de sector en zei: “We zullen ijverig blijven werken aan de exportreis van ons land. Op deze beurs in Las Vegas, VS, heb ik de wereldwijde veranderingen in onze branche onder de loep genomen. In het licht van de informatie die we hebben verkregen, zullen we ons op de internationale markten veel beter positioneren.” gezegd.

Günceleme: 23/01/2023 14:25

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen