Sectorleider Burulaş vervoerde 243 miljoen passagiers

Sectorleider Burulas Million Passenger Car
Sectorleider Burulaş vervoerde 243 miljoen passagiers

Burulaş, dat het openbaar vervoer aanbiedt in Bursa met metro, tram en bussen, en tussen steden met BUDO en BBBUS, werd de prijs 'Sectorleider' waardig geacht tijdens de 48e prijsuitreiking van de Kamer van Koophandel en Industrie van Bursa voor degenen die waarde toevoegen aan de Economie. Burulaş, dat vorig jaar meer dan 243 miljoen passagiers vervoerde, ontving de onderscheiding van de burgemeester van de grootstedelijke gemeente Bursa, Alinur Aktaş, 'uit handen van de minister van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering Murat Kurum'.

Burulaş, een van de dochterondernemingen van Bursa Metropolitan Municipality, heeft de leidende positie in de sector bereikt met zijn voortdurend vernieuwde busvloot, investeringen om de capaciteit van spoorwegsystemen te vergroten, economisch en comfortabel zeevervoer en ononderbroken transportservice naar de luchthavens in Istanbul. Burulaş, dat stedelijk openbaar vervoer aanbiedt met in totaal 1248 voertuigen, met zowel particuliere openbare bussen en bussen van onderaannemers als zijn eigen voertuigen, vervoerde in 2022 gemiddeld 520 duizend passagiers per dag en 144 miljoen passagiers het hele jaar door met bussen alleen. Burulaş, dat vorig jaar met optimalisatiewerkzaamheden de wachttijden verkortte en de capaciteit van de spoorwegsystemen verhoogde, vervoerde het hele jaar door ongeveer 39 miljoen passagiers op de 93 kilometer lange metrolijn. Samen met de T2-lijn, die in juli vorig jaar werd opgenomen in de stadstramlijnen, werden het hele jaar door bijna 4 miljoen passagiers vervoerd op drie lijnen.

Bursa – Istanboel verbinding

Naast stadsvervoer werd Burulaş, dat met BUDO een zeeverbinding naar Istanbul biedt en met BBBUS een wegverbinding naar luchthavens, de eerste keuze van de inwoners van Bursa vanwege zijn voordelige en comfortabele vervoersdienst. Burulaş, dat met 5 schepen zeevervoer verzorgt, vervoerde vorig jaar ongeveer 1 miljoen 200 duizend passagiers tussen Bursa en Istanbul. De belangstelling voor de BBBUS-busdiensten, die in augustus 2017 werden gelanceerd voor vervoer naar de luchthaven Sabiha Gökçen, die veel wordt gebruikt door inwoners van Bursa, en in gebruik wordt genomen voor de luchthaven van Istanbul in 2021, neemt met de dag toe. BBBUS bedient momenteel met 20 bussen en vervoerde in 2022 1 miljoen 170 duizend passagiers.

Marktleider

Burulaş, dat zijn servicekwaliteit in het stedelijk openbaar vervoer met metro, tram en bussen heeft verbeterd, en tussen steden met BUDO en BBBUS, is de leidende instelling van de sector geworden door in 2022 ongeveer 243 miljoen 355 duizend passagiers te vervoeren. Het succes van Burulaş werd ook geregistreerd door Bursa Chamber of Commerce and Industry. Burulaş werd ook waardig geacht voor de sectorleidersprijs tijdens de uitreiking van de prijs voor degenen die waarde toevoegen aan de economie, waar BTSO dit jaar voor de 48e keer werd gehouden en 4 bedrijven in 39 categorieën werden bekroond. De onderscheiding van Burulaş werd in ontvangst genomen door de burgemeester van de grootstedelijke gemeente Bursa, Alinur Aktaş, 'uit handen van Murat Kurum, minister van Milieu, Verstedelijking en Klimaatverandering'.

Geen concessies aan de kwaliteit

De burgemeester van de grootstedelijke gemeente Bursa, Alinur Aktaş, zei dat het transportprobleem niet alleen kan worden opgelost door de aanleg van nieuwe wegen, bruggen en kruispunten, en dat de cultuur van het openbaar vervoer zeker wijdverspreid moet worden in Bursa, waarvan de centrale bevolking de 2,5 miljoen nadert. President Aktaş verklaarde dat ze stappen hebben ondernomen om zowel het economische prijsbeleid als de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren om het openbaar vervoer aan te moedigen. hun huizen op de meest comfortabele manier. Met de investeringen die we op dit gebied hebben gedaan, neemt het aantal burgers dat de voorkeur geeft aan het openbaar vervoer toe. Met de voltooiing van het Emek-Şehir-ziekenhuis en de universiteit-Görükle-lijnen in het spoorwegsysteem, verwachten we meer belangstelling voor het spoorwegsysteem. We zijn blij dat we de beloning voor al onze inspanningen hebben ontvangen met de onderscheiding voor marktleider.”

Günceleme: 24/01/2023 15:51

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen