Leden van de pers onderzochten de investeringen in Konya

Leden van de pers onderzochten de investeringen in Konya
Leden van de pers onderzochten de investeringen in Konya

Burgemeester van de grootstedelijke gemeente Konya, Uğur İbrahim Altay, bezocht Abdülhamid Han Street, Akyokuş Pavilion, Konya Ağaç A.Ş Nursery en Nation's Garden met leden van de pers. Burgemeester Altay zei dat de Abdülhamid Han-straat, die de Beyhekim-straat en het Meram Medical Faculty Hospital met elkaar verbindt, een belangrijk punt is in het stadsverkeer, en zei dat een afstand van 14,5 kilometer in ongeveer 10 minuten kan worden afgelegd. Burgemeester Altay verklaarde dat het Akyokuş-paviljoen, dat zal bijdragen aan het silhouet van Konya met zijn architectuur, en de paviljoenarrangementen doorgaan in Akyokuş, en benadrukte dat Akyokuş een plek zal worden waar Konya's frequente bezoekers weer komen met het gedane werk. Burgemeester Altay verklaarde dat Konya Nation's Garden, waarvan het land werd geschonken door de Metropolitan Municipality, een nieuw groen gebied is van 108 duizend vierkante meter in het hart van de stad met de Nationale Bibliotheek, wandelpaden, sportvelden, restaurant en cafetaria.

President Altay, die als eerste de onlangs geopende Sultan Abdulhamid Han-straat onderzocht, zei dat de Abdülhamid Han-straat, die 14,5 kilometer lang is, met drie rijstroken die eraan komen en drie rijstroken die de Beyhekim-straat en het Meram Medical Faculty-ziekenhuis met elkaar verbinden, een nieuwe hoofdader vormt.

DE AFSTAND VAN 14,5 KM IS IN 10 MINUTEN TE VINDEN

Burgemeester Altay zei dat de Abdülhamid Han-straat een belangrijk punt is in het stadsverkeer en zei: “We bevinden ons in een van de grootste straten die zo lang in één keer zijn gebouwd. Het belangrijkste probleem van metropolen en metropolen is het verkeer. Vooral 's ochtends en 's avonds hebben mensen ernstige verkeersproblemen om van de ene plaats naar de andere te komen. Er is een omgekeerde verkeersdichtheid in onze stad, vooral in de Meram-regio richting Seltsjoek in de ochtend- en avonduren. Zoals u kunt zien, is de Abdülhamid Han-straat, die we openden om de ringweg van Istanbul te ontlasten, veranderd in een drukbezochte straat. Hier zetten we onze werkzaamheden met betrekking tot signaleringswerken voort. Vooral in het gebied van Meram Medical Faculty Hospital, met de nieuwe parkeergarages die we hebben gebouwd en aan het doen zijn, met de verlichting van dat gebied, vooral in de ochtenduren van Meram tot Selçuklu; Er is een nieuwe vervoersas gecreëerd voor onze burgers die 's avonds aan hun terugreis begonnen." hij zei.

Altay zei dat als resultaat van de proeven de afstand van 14,5 kilometer in ongeveer 10 minuten kan worden afgelegd: “Er is winst geboekt door zowel de dichtheid op de ringweg te verminderen als de bouwactiviteiten in deze regio te versnellen. Aan de andere kant werden hier belangrijke studies uitgevoerd naar de verbetering van het Keçili-kanaal. Deze plaats kostte ongeveer 300 miljoen lira. gezegd.

HET STADSVERKEER WORDT ONTSPANNEN MET NIEUWE STRATEN

Burgemeester Altay merkte op dat de werken doorgaan om nieuwe straten te openen die het stadsverkeer zullen vergemakkelijken en vervolgde als volgt: “We voeren momenteel een serieus onteigeningswerk uit in Necmettin Erbakan Street. Bij deze gelegenheid ontstond een nieuwe as die Fatih Caddesi zal verbinden met Meram Yeniyol en van daaruit met Chechenistan Avenue. We voeren ook een serieus onderzoek uit in de Alparslan Türkeş-straat. We blijven nieuwe assen produceren die de Gazastraat met de Karamanstraat zullen verbinden. Ik hoop dat onze nieuw geopende straten, vooral Abdülhamid Han Street, gunstig zullen zijn voor onze stad. We zullen blijven werken aan de regulering van Konya's verkeersstroom. Inmiddels zijn twee nieuwe knooppunten aanbesteed. Hopelijk zijn we van plan om zo snel mogelijk de basis voor hen te leggen. Daarom streven we ernaar om onze beloften tegen het einde van 2023 waar te maken. Ik wil al mijn vrienden bedanken die hebben bijgedragen.”

AKYOKUŞ KASRI ZAL BIJDRAGEN AAN KONYA'S SILHOUET

Burgemeester Altay maakte evaluaties in het Akyokuş-paviljoen, de tweede halte van de studiereis, en zei: “We hebben hier twee belangrijke taken. Eerst; De constructie van het Akyokuş-paviljoen achter me. We zullen een restaurantservice aanbieden waar de zeldzame producten uit de Konya-keuken worden geserveerd, met een totale gesloten oppervlakte van 12 duizend vierkante meter. Daarnaast wordt op de plek waar ons oude terrein, waar wij opereren onder het merk Kafem, een voorziening met cafetaria gebouwd. Dit is het meest dominante gebied van Konya. Wanneer dit project, dat met zijn architectuur lijkt op een paviljoen, is voltooid, willen we een belangrijke bijdrage leveren aan het silhouet van Konya. We hopen deze plek eind april af te ronden en in dienst te stellen van onze burgers, vooral in de lentemaanden. Zo verandert Akyokuş in een plek waar inwoners van Konya vaak komen.” gebruikte zijn uitspraken.

“AKYOKUŞ WORDT EEN VAN DE BELANGRIJKSTE AANTREKKINGSCENTRA IN KONYA”

Burgemeester Altay benadrukte dat ze aanzienlijke inspanningen leveren om de gastronomie van Konya te promoten en zei: “We openen hiervoor nieuwe restaurants, terwijl we ons bestaande bedrijf hier passend maken bij Konya. Er wordt een complex gebouwd met kinderspeelplaatsen en parkeerplaatsen, waar we onze burgers kunnen bedienen met grote ruimtes waar vergaderd kan worden. Onze tweede productie is het arrangement van Akyokuş-mantels. We zijn van plan om tegen eind 20 een gebouw en voorzieningen, bestaande uit circa 2 duizend vierkante meter wandelpad en 2023 duizend vierkante meter binnenruimte, open te stellen voor onze burgers. Zo wordt Akyokuş een van de belangrijkste attractiecentra van Konya.” zijn verklaringen afgelegd.

KONYA AGAC INC. DE PRODUCTEN IN HET VERKOOPCENTRUM MAKEN DE STAD MOOI

President Altay, werkzaam op een oppervlakte van 14 duizend vierkante meter aan de ringweg van Beyşehir; Konya Agac A.Ş., met landschapsplanten, seizoensbloemen en gecertificeerde fruitbomen, stadsmeubilair en tuinmaterialen. Hij inspecteerde het verkoopcentrum. Burgemeester Altay merkte op dat ze aan de ene kant de stad mooier maken en aan de andere kant ervoor willen zorgen dat de burgers toegang hebben tot gekwalificeerde jonge boompjes en zaailingen om de stad mooier te maken. kennis over landschap. Er is een serieus kinderdagverblijf, we hebben het op de beste manier toegepast op Sultan Abdulhamid Han Street. Bij Ağaç A.Ş., dat XNUMX% eigendom is van onze gemeente, verkopen we producten tegen redelijke prijzen in overeenstemming met de normen die onze burgers nodig hebben om hun eigen tuinen te organiseren. Onze burgers kunnen hier al hun tekortkomingen verhelpen. Bovendien werken onze vrienden aan jonge fruitbomen. Het zal voor hen mogelijk zijn om het in het voorjaar aan te schaffen. hij zei.

DE LAATSTE STOP VAN DE INVESTERINGSREIS WAS NATIONALE TUIN

President Altay deed samen met de leden van de pers onderzoek in de Nation's Garden, die uiteindelijk naar de stad werd gebracht in het oude stadiongebied. Burgemeester Altay zei: “Het land van dit gebied is door onze grootstedelijke gemeente overgedragen aan TOKİ en deze prachtige faciliteiten zijn gebouwd door TOKİ. Ik wil onze minister van Milieu en Verstedelijking, de heer Murat Kurum, en TOKİ-president Ömer Bulut bedanken.” gezegd.

“WE HEBBEN 108 DUIZEND VIERKANTE METER GROEN IN HET HART VAN DE STAD”

President Altay, die deelde dat de Nation's Garden momenteel een van de meest gebruikte parkgebieden in Konya is, zei: "We hebben een nieuw groen gebied van 108 duizend vierkante meter gewonnen in het hart van de stad, waar de Nationale Bibliotheek is gelegen, zijn het restaurant en cafetaria, wandelpaden en sportvelden gelegen. . Eigenlijk is dit een land dat miljarden lira's waard is, maar het is een nieuw aantrekkingsgebied geworden, speciaal voor onze jongeren en kinderen, doordat het is opengesteld voor gebruik door onze burgers. Tegelijkertijd gaat de bouw van de Konya Ulu-moskee hier snel door. Hopelijk zijn we van plan om eind februari het gewapend beton af te ronden en het beton van de koepel te storten. We bevinden ons dus in een gebied dat onze stad als een compleet complex zal dienen. We zijn in een nieuw attractiecentrum van Konya, waar onze medeburgers rond het meer kunnen zitten, luisteren naar het geluid van water in de waterkiosken en de beste smaken van de Konya-keuken kunnen proeven. Zoals u weet, werd deze plek geopend tijdens de collectieve openingsceremonie van onze president en gepresenteerd aan de dienst van onze burgers. Met de seizoensbloemen in het voorjaar wordt deze plek bijna het nieuwe attractiegebied van een stad. Moge onze Konya Nation's Garden gunstig zijn voor onze stad." gebruikte zinnen.

Günceleme: 24/01/2023 15:56

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen