Internationale carrièrebeurs voor land- en bosbouw in Adana

Internationale carrièrebeurs voor land- en bosbouw in Adana
Internationale carrièrebeurs voor land- en bosbouw in Adana

De carrièrebeurzen, die worden georganiseerd onder de coördinatie van het Presidential Human Resources Office met als doel Turkije te positioneren als 's werelds talentenbasis, zullen dit jaar op internationaal niveau worden gehouden.

Onder coördinatie van het Presidential Human Resources Office zullen de carrièrebeurzen, die worden gehouden met als doel Turkije te positioneren als 's werelds talentenbasis, dit jaar op internationaal niveau worden gehouden.

Carrièrebeurzen, die gedurende 4 jaar onder coördinatie van Office in 23 punten van Turkije en 14 punten van de wereld zijn uitgevoerd, beginnen dit jaar met thematische beurzen die dit jaar in 3 steden op internationaal niveau worden gehouden.

De International Health, Aesthetics and Medical Career Fair in İzmir, de International Agriculture and Forestry Career Fair in Adana en de International Finance, Trade, Logistics and Informatics Career Fair in Istanbul zullen in 300 voor het eerst worden gehouden met de deelname van ongeveer 2023 duizend jongeren.

Het ministerie van Financiën en Financiën, het ministerie van Volksgezondheid, het ministerie van Land- en Bosbouw, het ministerie van Handel, het ministerie van Transport en Infrastructuur, het bureau voor digitale transformatie van het voorzitterschap, het bureau voor financiën van het voorzitterschap en het investeringsbureau van het voorzitterschap zullen partners zijn op de beurzen.

De beurzen zullen bijdragen aan het vergroten van de werkgelegenheid, het delen van nieuwe ontwikkelingen, het opzetten van een professioneel communicatienetwerk tussen de partijen en het ondersteunen van ondernemerschap door bewustwording over de relevante sectoren.

Beurzen; Het zal ook tal van carrière-evenementen omvatten om de inzetbaarheid van jongeren te ondersteunen, zoals interviews, informatiesessies, interviews, casestudy's en workshops.

TURKIJE WORDT HET ONTMOETINGSPUNT VAN TALENTEN UIT DE HELE WERELD

De internationale carrièrebeurs voor land- en bosbouw vindt plaats in Adana van 9 tot 10 maart 2023. Het ministerie van Land- en Bosbouw zal de belanghebbende zijn van het Human Resources Office van het voorzitterschap op deze beurs in Adana, die werd gekozen omdat het een pionier was in het gebruik van technische gereedschappen en tractoren in de landbouw in de geschiedenis van de Republiek, en ook gastheer was van de eerste internationale landbouwbeurs in 1924.

De beurs wordt georganiseerd door de universiteiten van Konya en Adana onder het voorzitterschap van de Çukurova Universiteit.

Werkgevers en jongeren kunnen er een-op-eencontact mee leggen

Degenen die aan de beurzen willen deelnemen, kunnen de aankondigingen en details volgen op de officiële sociale media-accounts van de relevante ministeries, universiteiten en het Presidential Human Resources Office, en op de "cbiko.gov.tr" en "yetenekkapisi. org"-websites.

Günceleme: 24/01/2023 15:46

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen