Unye Port geopend voor de wereld

Unye Port geopend voor de wereld
Unye Port geopend voor de wereld

De tweede ro-ro-verzending vond plaats in de haven van Ünye, die na de inspanningen van de Ordu Metropolitan Municipality een van de belangrijkste havens van de Zwarte Zee is geworden. Groenten en fruit geproduceerd in het Middellandse Zeegebied voor de export naar Rusland werden in 32 containers naar de haven van Novorossiysk gestuurd.

De werken die zijn geïnitieerd door de Ordu Metropolitan Municipality in de haven van Ünye, die de export naar de landen aan de Zwarte Zee en de Turkse Republieken zullen vergemakkelijken, hebben hun vruchten afgeworpen.

Omdat de lengte en diepte van de kade ongeschikt waren voor de binnenkomst van schepen met een hoog tonnage, versnelde de haven van Ünye, die na onderhoud werd vergroot en nationale en internationale kwalificaties bereikte door zijn capaciteit te vergroten, ook zijn buitenlandse export.

TWEEDE VERZENDING VAN ÜNYE HAVEN NAAR RUSLAND

President Na de studies die onder leiding van Mehmet Hilmi Güler waren gestart om een ​​haven te creëren die groter was dan de havens van 6 landen die aan de Zwarte Zee grenzen en om de leider te worden aan de hele Zwarte Zeekust, werd de tweede ro-ro-verzending vanuit de haven gemaakt.

ÜNYE PORT WORDT DE LEIDER VAN DE ZWARTE ZEE

Burgemeester van de gemeente Ordu, Dr. Mehmet Hilmi Güler zei: “We zullen nu de vrachtwagens op Ro-Ro-schepen laden zonder ze te lossen en ze naar de gewenste bestemming sturen. Ik hoop dat deze haven de leider wordt van zowel de Zwarte Zee als Turkije.”

NIEUW WERK GESTART VOOR KRUISERSCHEPEN

President Güler bracht nieuw goed nieuws over de haven en zei: "De haven van Unye, die een belangrijke brug zal vormen tussen de landen aan de Zwarte Zee, de Turkse republieken, de verre zeeën en Turkije, is begonnen met het bedienen van ro-ro-schepen, en nu is het mogelijk om de waterdiepte te vergroten voor schepen met een hoge tonnage, zoals cruiseschepen, om hiervan te profiteren.We zijn begonnen met de verbeteringen. Moge het goed zijn voor ons land, onze regio en onze stad", zei hij.

Günceleme: 27/11/2022 14:08

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen