TÜRASAŞ Sakarya Regionaal directoraat voor het werven van werknemers

Regionaal kantoor TURASAS Sakarya
TÜRASAŞ Sakarya Regionaal directoraat voor het werven van werknemers

1 gehandicapte en 1 ex-gevangene/TMY-permanente werknemer zal worden aangeworven voor ons regionale directoraat Sakarya in de onderstaande beroepen.

Voor details van advertentie KLIK HIER

Overeenkomstig de bepalingen van de verordening betreffende de procedures en beginselen die moeten worden toegepast bij de werving van werknemers voor openbare instellingen en organisaties en de bepalingen van de verordening betreffende de procedures en beginselen die moeten worden toegepast als werknemer voor de werving van ex-gedetineerden of gewonden die niet worden beschouwd als gehandicapt in de strijd tegen het terrorisme, zullen worden aangeworven via het Turkse arbeidsbureau.

Kandidaten die voldoen aan de vereisten van het verzoek, binnen 5 dagen na de datum van publicatie van de aankondiging aan het provinciale directoraat van Sakarya Labor and Employment Agency of http://www.iskur.gov.tr solliciteren via internetadres.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen