Last minute: aardbeving in Izmir bang! Waar en hoe ernstig was de aardbeving in Izmir?

Last minute aardbeving in Izmir bang bang hoe ernstig de aardbeving in Izmir was
Last minute aardbeving in Izmir Bang! Waar en hoe ernstig was de aardbeving in Izmir?

Een aardbeving vond plaats in Izmir om 04:09. Buca, het epicentrum van de Kandilli-beving, kondigde een kracht van 3,4 aan. Volgens AFAD is de maat 3,5, het centrum is Gaziemir.

In de ochtend vond er een aardbeving plaats in Izmir. Kandilli Observatory kondigde de omvang van de aardbeving om 04,09:3,4 aan als 4.3 en het epicentrum als Buca-district. Volgens de verklaring van Kandilli is de diepte van de beving XNUMX km.

Het Disaster and Emergency Management Presidency (AFAD), aan de andere kant, kondigde het centrum van de aardbeving, die in de omliggende districten werd gevoeld, aan als het Gaziemir-district. Volgens de informatie op de AFAD-website is de aardbeving 3,5 op de schaal van Richter en de diepte 8,24 km.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen