Met SpeedRay duurt het 52 minuten om van Beylikdüzü naar Sabiha Gökçen te gaan

Van Beylikduzun naar Sabiha Gokcene in minuten met snelheid
Met HIZRAY duurt het 52 minuten om van Beylikdüzü naar Sabiha Gökçen te gaan

De voorzitter van de Metropolitan Municipality van Istanbul (IMM) Ekrem İmamoğlugedeelde informatie over HızRay, een van zijn gekke projecten. İmamoğlu verklaarde dat het HızRay-project, dat de metrolijnen op de noord-zuidas van de stad en Istanbul van oost naar west zal verbinden, is beëindigd.

In zijn verklaring gebruikte İmamoğlu de volgende uitspraken: İmamoğlu wees erop dat spoorwegsystemen een nationale kwestie zijn en zei: “De zojuist getoonde foto is een hedendaags beeld. Deze lijn verbindt HIZRAY en bereikt vanaf hier het Beylikdüzü - Esenyurt-plein, bereikt Saadetdere en gaat over in de Beylikdüzü TÜYAP-lijn; Het feit dat HIZRAY vanuit Beylikdüzü door Esenyurt gaat en 13 metrolijnen doorsnijdt en Sabiha Gökçen in 52 minuten bereikt, is zeer gunstig voor deze stad. Met andere woorden, de verstedelijking in de stad, de kwaliteit van leven, is geen stad die het noorden dwingt, maar een gelukkige stad op zich.Met andere woorden, we kunnen van deze stad geen stad van 30-35 miljoen mensen maken. Canal Istanbul of iets dergelijks zijn freaks... Een nieuwe 2-3 miljoen inwoners, de infrastructuur, de metro, de systemen die het zal omverwerpen, daar praten we nooit over. In dit opzicht is het absoluut noodzakelijk dat elke goede stap die we zetten geen last mag zijn voor de toekomst van Istanbul, maar stappen moet zijn die de last verlichten. In zo'n stad willen onze kinderen en jongeren wonen. Hij wil niet in een anders beschreven stad wonen. Dat is heel duidelijk. Wat dat betreft, als we dit bereiken, creëren we een stad met veel mooiere, gelukkige mensen, een goede bereikbaarheid en een hoge kwaliteit van leven.”

Vergelijkbare advertenties

hoe 1

  1. Hetzelfde nieuws circuleerde in 2020, maar is het project klaar? Of is dit gewoon pr-nieuws? U heeft onze metro hier geannuleerd, meneer de president, het is niet leuk om zaken te doen met het nieuws.

Beoordelingen