TESMEC-lijninspectietool voor inspectie van TCDD-spoorlijnen

TESMEC-lijninspectievoertuig zal worden gebruikt voor inspectie van TCDD-spoorlijnen
TESMEC-lijninspectietool voor inspectie van TCDD-spoorlijnen

De Staatsspoorwegen van de Republiek Turkije (TCDD) hebben een contract getekend met TESMEC voor de levering van een zeer innovatief diagnostisch hulpmiddel dat is geïntegreerd met meetapparatuur voor de inspectie van het spoorwegnet. Dit contract omvat het ontwerp en de bouw van zowel de diagnosetool als de diagnostische boordsystemen, evenals de opleiding van lokale operators en de inspectie van diagnosesystemen.

OCPD002 Spoordiagnosetool

Tesmec ontwerpt en produceert diagnosetools met geïntegreerde diagnosesystemen voor het onbemande diagnose- en datamanagementplatform. Het diagnosehulpmiddel model OCPD002 is ontworpen volgens de nieuwste Europese norm EN14033 en is uitgerust met diagnostische meetsystemen die worden gebruikt voor diagnose en onderhoud op het nationale spoorwegnet. Het bestaat uit een hoofdframe, draaistellen en een bovenbouw op maat van de klant (cabines, diagnoseruimte, vergaderruimte, keukenruimte).

JavaScript is vereist voor deze diashow.

Het voertuig is uitgerust met de volgende diagnostische apparaten: Redundant spoorgeometriesysteem (railprofiel en slijtage) - Redundante bovenleidinggeometrie en slijtage - diagnostisch systeem voor sleutels

Technische kenmerken

  • Spoorbreedte: 1.435 mm
  • Maximale lengte (tussen bumpers): 21.840 mm
  • Maximale breedte : 3.057 mm
  • Maximale hoogte boven railniveau: 4.265 mm
  • Totaal motorvermogen: 515 kW @ 1800 tpm
  • Minimale buigradius op de baan: 150 m
  • Max snelheid zelfrijdende modus: 140 km/h
  • Maximale snelheid in konvooi: 140 km/u
  • Vollastgewicht: 69,5 ton

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen