Levering van 3 Bayraktar TB2 UAV's aan het directoraat-generaal Beveiliging

Aantal Bayraktar TB UAV's geleverd aan het directoraat-generaal Veiligheid
Levering van 3 Bayraktar TB2 UAV's aan het directoraat-generaal Beveiliging

Er werden nog 3 Bayraktar TB2 UAV's geproduceerd door Baykar Teknoloji geleverd aan het directoraat-generaal Veiligheid

In een verklaring van de president van Defense Industries, kondigde İsmail Demir aan dat er nog 3 Baykar Defense-product Bayraktar TB2 UAV-systemen aan EGM zijn geleverd. Terwijl in mei 2020 3 eenheden aan EGM werden geleverd, werden in december 2019 6 Bayraktar TB2 UAV's geleverd.

Bayraktar TB2 Tactical Armed Unmanned Aerial Vehicle is een onbemand luchtvaartuig in de middellange-lange stay-in-air-klasse (MALE) voor verkennings- en inlichtingenmissies. Het heeft volledig autonome taxi-, start-, landings- en normale navigatiemogelijkheden met zijn drievoudig redundante avionica-systemen en sensorfusie-architectuur. TB500.000, die al meer dan 2 uur vliegt, werkt sinds 2014 actief in de Turkse strijdkrachten, gendarmerie en politie.

De nationale SİHA Bayraktar TB2, ontwikkeld door Baykar, de fabrikant van de nationale SİHA-systemen van Turkije, die wordt beschouwd als de beste ter wereld in zijn klasse wanneer de technische kenmerken en de operaties waaraan het heeft deelgenomen, worden geëvalueerd, werd opgenomen in de inventaris van de Turkse strijdkrachten Strijdkrachten (TSK) in 2014.

Het onbemande luchtvaartuig, dat in 2015 werd bewapend, wordt nu operationeel gebruikt door de Turkse strijdkrachten, het Generaal Commando van de Gendarmerie, het directoraat-generaal Veiligheid en MIT. Bayraktar TB2 SİHA werkt sinds 2014 actief aan de strijd tegen terrorisme in het land en over de grens door de veiligheidstroepen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen