Bursa City Theatre opent zijn seizoen met 'Kaukasische Chalk Circle'

Bursa City Theatre Seizoen met Kaukasisch Tebesir Department Forensic Play
Bursa City Theatre opent zijn seizoen met 'Kaukasische Chalk Circle'

Bursa Metropolitan Municipality City Theatre opende het seizoen 2022-2023 met het toneelstuk 'Caucasian Chalk Circle'. Het stuk, waarin de acteurs met hun voorstellingen reuzen op het toneel werden, werd door de theaterliefhebbers met bewondering bekeken.

Terwijl Bursa Metropolitan Municipality waarde toevoegde aan het culturele en artistieke leven van Bursa met zijn culturele en artistieke evenementen, opende de City Theatre het nieuwe seizoen met een prachtige uitvoering. Toen het nieuwe seizoen van de toneelstukken van de Kaukasische Chalk Circle begon, woonde de vice-burgemeester van de Bursa Metropolitan Municipality Fethi Yıldız ook de première van het toneelstuk bij in het Tayyare Cultural Center.

De 'Kaukasische Chalk Circle', die Bertolt Brecht bouwde op universele concepten zoals goed-kwaad, eigendom en klassenkloven, gebaseerd op een Chinees sprookje, de belegering van Georgië door de binnenvallende legers van Hitler tijdens de nazi-Duitsland-periode, de lokale bevolking door het houden van geiten Dit gaat over het verzet tegen de bezetting en daarna. Levent Aras regisseerde het stuk, met in de hoofdrollen Didem Akın Açıl, Nihal Türksever Erten, Mehmet Eren Topçak, Faruk Oğur, Aykan Yılmaz, Volkan Yıldız, Uğur Serener, Sergen Bölük, Didem Hun Liman, İpek Zeylan en Tuba Bayram. Het decorontwerp van het spel is gemaakt door Aytuğ Dereli, het kostuumontwerp is gemaakt door Gökçe Şener en de muziek is gemaakt door Gürkan Çakıcı. Gökçe Gürçay nam de ritmes van het stuk voor zijn rekening, waarvan Mert Aksu de choreograaf was.

Bursa Metropolitan Municipality Plaatsvervangend burgemeester Fethi Yıldız, die naar het toneelstuk keek, dat een reus op het podium werd met de uitvoeringen van de theateracteurs, overhandigde bloemen aan de theateracteurs die hij feliciteerde met hun optreden aan het einde van het stuk.

Het spel Kaukasische Chalk Circle wordt gespeeld op donderdag 13 oktober, vrijdag 14 oktober en zaterdag 15 oktober om 20:00 uur in het Tayyare Cultural Center.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen