TCDD Transportation General Manager Yalçın besprak zakelijke activiteiten met UIC-functionarissen

TCDD Transportation General Manager Yalcin besprak zakelijke activiteiten met UIC-functionarissen
TCDD Transportation General Manager Yalçın besprak zakelijke activiteiten met UIC-functionarissen

De 'International Rail Systems Industry Fair', die dit jaar voor de 13e keer werd gehouden en waar spoorvervoertechnologieën worden gedeeld, gaat door in Berlijn, Duitsland. Belanghebbenden hebben de mogelijkheid om samen te komen op de bijeenkomsten die op de beurs worden gehouden, waaraan ongeveer 60 bedrijven uit Turkije deelnemen.

Op de tweede dag van de beurs waren vertegenwoordigers van de International Union of Railways (UIC), TCDD Transportation General Manager Ufuk Yalçın, TCDD General Manager Hasan Pezük en Teknik Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. General Manager Mustafa Özdöner kwam samen.

Onze algemeen directeur Ufuk Yalçın had een ontmoeting met de voorzitter van de International Union of Railways (UIC) en de Poolse Staatsspoorwegen (PKP) General Manager Krzysztof Maminski, UIC General Manager François Davenne en UIC Middle East Region (RAME) President en TCDD General Manager Hasan Pezük op de InnoTrans 2022 Berlijnse beurs uitgewisseld.

Tijdens de bijeenkomst werd het bericht gegeven dat de Turkse spoorwegen een actieve rol zouden spelen bij het overdragen van Europa's kennis en ervaring naar de landen in het Midden-Oosten, die minder ontwikkeld zijn op het gebied van spoorwegtechnologie.

Tijdens de ontmoeting met UIC-voorzitter Maminski gaven de deelnemers hun mening over de problemen van de regio, hun verwachtingen van UIC en oplossingsvoorstellen.

UIC General Manager François Davenne bedankte de deelnemers voor hun werk en beoordeling van de behoeften van de regio en onderstreepte het belang dat wordt gehecht aan interregionale samenwerking binnen de UIC.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen