Ministerie van Land- en Bosbouw gaat 11 gecontracteerd IT-personeel aanwerven

Ministerie van Land- en Bosbouw gaat gecontracteerd informaticapersoneel aanwerven
Ministerie van Land- en Bosbouw gaat 11 gecontracteerd IT-personeel aanwerven

Om te werken bij het Ministerie van Land- en Bosbouw, Directoraat-generaal Informatietechnologie, aanvullend artikel 375 van wetsdecreet nr. 6 en op basis van dit artikel, "Grootschalige informatieverwerkingseenheden van openbare instellingen en organisaties", gepubliceerd in het Staatsblad van 31.12.2008 en genummerd 27097. Overeenkomstig artikel 8 van de Regeling inzake de beginselen en procedures betreffende de tewerkstelling van ingehuurd IT-personeel, zullen 11 (elf) ingehuurd informaticapersoneel worden aangeworven volgens de succesvolgorde van het mondeling examen gehouden worden door ons ministerie. Een kandidaat kan voor maximaal 1 (één) functie solliciteren.

Voor details van advertentie KLIK HIER

APPLICATIE VOORWAARDEN

a) Om de algemene voorwaarden vermeld in artikel 657 van de Ambtenarenwet nr. 48 te hebben,

b) Afgestudeerd te zijn aan de vierjarige computertechniek, software engineering, elektrotechniek, elektrotechniek, elektrotechniek en elektrotechniek en industriële engineering van faculteiten of instellingen voor hoger onderwijs in het buitenland waarvan de gelijkwaardigheid wordt aanvaard door de Hoger Onderwijsraad,

c) anders dan bedoeld in onderdeel b, van de technische afdelingen van de faculteiten die vierjarig onderwijs verzorgen, van de afdelingen wetenschap en literatuur, onderwijs en onderwijswetenschappen, afdelingen die onderwijs geven over computers en technologie, en van de departementen statistiek, wiskunde en natuurkunde, of van een slaapzaal waarvan de gelijkwaardigheid is aanvaard door de Hoger Onderwijsraad Om af te studeren aan andere instellingen voor hoger onderwijs dan contractloonplafond)

ç) Ten minste 3 (drie) jaar professionele ervaring hebben in software, softwareontwerp en -ontwikkeling en -beheer van dit proces, of in de installatie en het beheer van grootschalige netwerksystemen, gedurende ten minste 5 (drie) jaar voor die die niet tweemaal het loonplafond zullen overschrijden, en ten minste 657 (vijf) jaar voor anderen ( Bij het bepalen van de beroepservaring is gedocumenteerd dat zij als IT-personeel vaste werknemers zijn die onderworpen zijn aan wet nr. 4 of gecontracteerde diensten onderworpen aan subparagraaf (B) van artikel 399 van dezelfde wet of het wetsdecreet nr. XNUMX, en in de particuliere sector, als IT-personeel in arbeidersstatus door premies te betalen aan socialezekerheidsinstellingen.

d) documentatie dat computerrandapparatuur ten minste twee van de huidige programmeertalen kent, op voorwaarde dat ze kennis hebben van het hardware- en netwerkbeheer en de beveiliging die is ingesteld,

e) Indien de actieve dienst voor mannelijke kandidaten niet de leeftijd van militaire dienst heeft bereikt of de leeftijd van militaire dienst heeft bereikt, de actieve militaire dienst heeft vervuld of is vrijgesteld, uitgesteld of overgeplaatst naar de reserveklasse.

WIJZE VAN TOEPASSING, PLAATS EN DATUM

Kandidaten kunnen slechts op één van de aangekondigde functies solliciteren. Aanvragen zullen elektronisch worden ingediend tussen 19.09.2022 – 03.10.2022, met de volledige en correcte vulling van de documenten gespecificeerd in de aankondiging, via het adres isalimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr. Aanvragen per post of persoonlijk worden niet geaccepteerd, aangezien aanvragen elektronisch worden ontvangen.

Aangezien de sollicitaties worden gedaan met het e-Government-wachtwoord, is het voor de kandidaten verplicht om een ​​account te hebben (turkiye.gov.tr). Om het genoemde account te gebruiken, moeten kandidaten een e-Government-wachtwoord verkrijgen. Kandidaten kunnen de envelop met het e-Government-wachtwoord verkrijgen bij de centrale directies van de PTT door hun identiteitskaart met hun TR-identiteitsnummer op hun persoonlijke aanvraag in te dienen.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen