Last Minute: 4,9 Magnitude Aardbeving in Erzurum

Last minute aardbeving in Erzurum
Last Minute aardbeving van 4,9 magnitude in Erzurum

Last minute aardbevingen vinden plaats in ons land, dat in de richting van actieve breuklijnen ligt. Volgens de laatste aardbevingslijstgegevens gepubliceerd door de Boğaziçi University Kandilli Observatory en het Disaster and Emergency Management Presidium (AFAD), vond er een aardbeving plaats met een kracht van 4.9 in Erzurum Çat. De bevingen werden ook gevoeld in Bingöl en de omliggende provincies. Na de aardbeving raakten de mensen in de buurt van het epicentrum in paniek.

Alle details over de aardbeving in Erzurum zijn als volgt;

Gegevens van het Kandilli-observatorium

Aardbeving in Erzurum

AFAD-gegevens

Aardbeving in Erzurum

Locatie van de aardbeving

Aardbeving in Erzurum
Aardbeving in Erzurum

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen