Mehdi Sahel benoemd tot algemeen directeur van Alstom Marokko

Mehdi Sahel Alstom benoemd tot algemeen directeur van Fasin
Mehdi Sahel benoemd tot algemeen directeur van Alstom Marokko

Alstom heeft aangekondigd dat Mehdi Sahel is aangesteld als General Manager van Alstom Marokko.

Hij is gevestigd in Casablanca en zal verantwoordelijk zijn voor het implementeren van de Alstom in Motion (AiM)-strategie, het uitbreiden van de bedrijfsactiviteiten en het toezicht houden op de zakelijke en operationele prestaties.

Mehdi heeft met succes algemene managementfuncties bekleed bij toonaangevende internationale groepen, met name in de bank-, technologie- en managementadviessector. Hij heeft meer dan twee decennia ervaring in de regio en in Europa, inclusief projectmanagement en business development.

Mahdi's leiderschap en diepgaande kennis van het land zullen ons helpen ons momentum in Marokko te behouden en ervoor te zorgen dat we toegewijd en alert blijven op de behoeften van het Koninkrijk. We zijn vereerd om deel uit te maken van de transformatie van het openbaar vervoersysteem van het land. "We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de inspanningen van het land en zullen doorgaan met het opbouwen van een sterke lokale capaciteit om deze groei te ondersteunen", zegt Mama Sougoufara, Managing Director van Alstom MENAT (Midden-Oosten, Noord-Afrika en Turkije).

“Ik ben er trots op de volgende General Manager van Alstom Marokko te zijn. Het is een stimulerende tijd in Marokko omdat onze klanten de innovatie en groei van hun groene mobiliteitsprojecten willen laten groeien en we zijn ideaal gepositioneerd om hen te helpen door het breedste portfolio aan oplossingen aan te bieden om de visie van het Koninkrijk te ondersteunen. Zegt Mehdi Sahel, General Manager van Alstom Marokko.

Alstom, al bijna een eeuw gevestigd in Marokko, is het al lang een partner in mobiliteitsontwikkeling in Marokko. Alstom, met meer dan 650 medewerkers in Marokko, is verantwoordelijk voor veel grote projecten in het land, waaronder de levering van 66 Citadis X124-trams naar de steden Rabat (190 tram) en Casablanca (02 tram), 12 Avelia Euroduplex-treinen voor hoge treinen. 77 Prima-locomotieven die geoptimaliseerde oplossingen bieden voor de hogesnelheidstreinverbinding tussen Tanger en Casablanca en voor goederen-, passagiers- en gecombineerd vervoer.

Alstom is erin geslaagd de productie van kabels voor spoorwegtoepassingen te verhogen, evenals elektrische schakelkasten gemonteerd op treinen die aan zijn fabrieken in Europa worden geleverd en wereldwijd worden geëxporteerd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen