Büyükakın onderzocht Turgut Özal Bridge Verdubbelingsstudie

Büyükakin onderzocht de Ozal Bridge Verdubbelingsstudie
Büyükakın onderzocht Turgut Özal Bridge Verdubbelingsstudie

De burgemeester van Kocaeli, Tahir Büyükakın, die de laatste situatie van de extra brug in de Turgut Özal-brugvernieuwing en wegenbouwwerkzaamheden onderzocht, die de in- en uitgang van het Çayırova-district over de TEM-verbindingsweg zullen verlichten, benadrukte dat "We voegen comfort toe aan het leven van onze burgers door nieuwe wegen en bruggen door de stad te bouwen." President Büyükakın zei: “We steken ons hart en onze geest in alles wat we doen. Enerzijds blijven we waarde toevoegen aan onze stad, samen met onze mensen, met onze diensten, werken en projecten, anderzijds terwijl we een gemeente van het hart zijn. De Turgut Özal Bridge Ilima-studie, die we vandaag opnieuw onderzoeken, is daar een goed voorbeeld van.”

“HET ZAL EEN BELANGRIJKE BEHOEFTE BEANTWOORDEN”

Burgemeester Bünyamin Çiftçi van Çayırova en plaatsvervangend secretaris-generaal van de grootstedelijke gemeente Gökmen Mengüç en Hasan Aydınlık, naast de regionale coördinator İbrahim Pehlivan en technische teams, benadrukten dat de gemeente Kocaeli transportprojecten voortzet die het stadsverkeer met alternatieve oplossingen zullen verlichten. ,,We wilden de verkeersdrukte in de regio ontlasten door een tweede brug aan te leggen naast de huidige enkelbaans retourbrug. Hopelijk zal het, als het klaar is, ook voorzien in een belangrijke behoefte van onze regio.”

“WIJ BLIJVEN WERKEN ZONDER STOPPEN, ZONDER VERMOEID”

Burgemeester Büyükakın benadrukte dat ze allerlei stappen hebben gezet in de richting van de ontwikkeling van de stad door te zeggen: "Kocaeli voert al zijn werken resoluut uit in overeenstemming met het doel van een groot en sterk Turkije", zei burgemeester Büyükakın: "We hebben een doel. Dit is een doel dat altijd stijgt en dat niet stilstaat volgens de eisen van de tijd. We leveren grote inspanningen om succes te behalen in onze strijd om ons land en onze stad op de plaats te brengen die het verdient. We blijven onvermoeibaar en onvermoeibaar werken voor onze landgenoten”.

VERKEER WORDT FLOW

Wanneer het project is voltooid, zal de weg die de provinciale grens tussen Istanbul en Kocaeli scheidt, worden overgestoken over de snelweg met een nieuwe extra brug en opnieuw worden verbonden met Turgut Özal Caddesi. Zo wordt wachtend voertuig op de brug voorkomen en wordt een snelle doorstroming verzekerd. In de Turgut Özal-brugreplicatie en wegenbouwwerkzaamheden, die gepland zijn als twee rijstroken, zullen 2 duizend 195 meter 2 × 2 verdeelde weg, 284 meter 1 × 1-weg, 64.70 meter lange en 10.75 meter brede overspanningsbrug worden gebouwd.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen