Ministerie van Justitie gaat 150 administratieve functionarissen aanwerven

ministerie van Justitie
Adalet Bakanlığı

Het directoraat-generaal van de gevangenissen en detentiehuizen zal 5 studenten van de administratief medewerker rekruteren voor de 9e en 150e klas posities door middel van een mondeling examen en interview.

Voor details van advertentie KLIK HIER

APPLICATIE LOCATIE EN DATA

a) Kandidaten kunnen hun sollicitatie tussen 30.09.2022 – 14.10.2022 tot 17.30 uur indienen op e-Government door in te loggen via het Ministerie van Justitie – Career Gate Public Recruitment of Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adres, e- Dit doen zij door gebruik te maken van het sollicitatiescherm, dat tijdens de sollicitatieperiode op de staat actief zal zijn. Aanvragen die persoonlijk of per post worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

b) Na het voltooien van het sollicitatieproces moeten de kandidaten controleren of hun sollicitatie is voltooid op het scherm "Mijn sollicitaties". Elke aanvraag die "Aanvraag ontvangen" niet toont op het scherm "Mijn aanvragen" zal niet worden geëvalueerd. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij de aanvrager. Als kandidaten hun sollicitatie willen annuleren, kunnen zij hun sollicitatie binnen de sollicitatieperiode annuleren via e-Overheid of Career Gate.

APPLICATIE VOORWAARDEN

Overeenkomstig de bepalingen van de Ambtenarenwet nr. 657, de Ambtenarenwet nr. 29, de Regeling examens, benoemingen en overplaatsingen ambtenaren van het ministerie van Justitie en artikel XNUMX van de Regeling vestiging, taken en Werkzaamheden van het Personeel van Penitentiaire Inrichtingen en Gevangenissen, moeten de kandidaten aan de volgende voorwaarden voldoen.

-Turks staatsburger zijn,

-Ook als de termijnen vermeld in artikel 53 van het Turkse Wetboek van Strafrecht zijn verstreken; misdaden tegen de veiligheid van de staat, misdaden tegen de grondwettelijke orde en het functioneren van deze orde, verduistering, afpersing, omkoping, diefstal, fraude, vervalsing, misbruik van vertrouwen, frauduleus Niet veroordeeld worden voor faillissement, bid rigging, manipulatie van prestaties , het witwassen van eigendomswaarden die voortkomen uit misdaad of smokkel,

- Vanaf de uiterste inschrijfdatum van het examen, voor mannelijke kandidaten die geen verband houden met militaire dienst, niet de militaire leeftijd hebben, actieve militaire dienst hebben voltooid als ze de militaire leeftijd hebben, of worden uitgesteld of overgeplaatst naar de reserve klas,

- Op de aanmeldingsdeadline van 14.10.2022 ouder zijn dan 18 jaar, en niet 06 jaar oud zijn op de datum van het centraal examen (KPSS LICENSE General Ability- General Culture Exam werd gehouden op 2020 september 35) (degenen geboren op 06/09/1985 en later),

-Veiligheidsonderzoek met positief resultaat, (Voor kandidaten die geslaagd zijn naar aanleiding van het mondeling examen en het sollicitatiegesprek wordt veiligheidsonderzoek en archiefonderzoek gedaan.)

– hij/zij is niet geestesziek of lichamelijk gehandicapt waardoor hij/zij zijn/haar taak niet kan uitoefenen; er is geen scheelzien, blindheid, kreupelheid, gehoorverlies, vaste gelaatstrekken, ledemaatgebrek, stotteren en soortgelijke obstakels; Om te documenteren met het rapport van de gezondheidsraad dat ze zullen ontvangen van de volwaardige staatsziekenhuizen die zijn aangesloten bij het ministerie van Volksgezondheid, die door het directoraat-generaal van de gevangenissen en detentiehuizen als regionale ziekenhuizen worden aangemerkt (het rapport van de gezondheidsraad wordt aangevraagd bij de kandidaten die geslaagd zijn als resultaat van het mondeling examen en het interview.)

-Om ten minste 2020 punten te halen uit het 3 KPSS LICENSE-examen KPSSP70-scoretype,

- afstuderen aan faculteiten en hogescholen die ten minste vier jaar niet-gegradueerd onderwijs bieden, of van buitenlandse faculteiten of hogescholen waarvan de gelijkwaardigheid is aanvaard door de Raad voor Hoger Onderwijs,

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen