11 bedrijven aangeboden voor de bouw van de eerste fase van het metroproject van Bahrein

Firma aangeboden voor eerste fase bouw van Bahrain Metro Project
11 bedrijven aangeboden voor de bouw van de eerste fase van het metroproject van Bahrein

Het ministerie van Transport en Telecommunicatie (MTT) stelt voor om een ​​efficiënte openbaarvervoersdienst te ontwikkelen door een ultramodern metrosysteem te introduceren met volledig automatische, bestuurderloze en moderne technologie die voldoet aan internationale normen.

MTT is van plan om in 4 fasen een 109 km lang metrosysteem te ontwikkelen. Bahrain Metro Phase One Project bestaat uit twee lijnen met een totale lengte van 29 kilometer en 20 stations. MTT overweegt om het project aan te schaffen als een geïntegreerd PPS via een proces in twee fasen dat de prekwalificaties omvat, gevolgd door de hoofdaanbesteding.

In de eerste fase streeft MTT ernaar gekwalificeerde bedrijven te prekwalificeren met de juiste ervaring en relevante expertise om het project te ontwerpen, bouwen, financieren, exploiteren, onderhouden en overdragen. De aanvrager moet vóór de PQA-deadline een gedetailleerde aanvraag indienen.

 1. China Harbor Engineering Co Ltd - Buitenlandse vestiging
 2. China Railway Group Limited
 3. Orascom-constructie
 4. Alstom Transport SA
 5. Taqi Mohammed Albahrana Trading Est.
 6. Hyundai Engineering & Constructie
 7. Aradous Energy Generations Co.
 8. Larsen & Toubro Ltd (L&T)
 9. Virtue Global Holding Ltd.
 10. Plenaire Azië Pte.
 11. CRRC (Hongkong) Co. Ltd.

Op basis van MER's en andere overwegingen zullen pre-gekwalificeerde aanvragers worden uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende fase.

Het Bahrain Metro Phase One Project omvat twee lijnen en 29 stations met een totale lengte van 20 kilometer die Muharraq, Manama, Diplomatic Area, Juffair, Seef District, Tubli, Adhari en Isa Town verbinden.

Vergelijkbare advertenties

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen