CRRC MNG Conferentie over samenwerking op het gebied van toeleveringsketens

CRRC MNG Supply Awards
CRRC MNG Supply Awards
abonneren  


Op 30 maart 2021, in Ankara Hilton, CRRCMNG Rail System Vehicles San. ve Tic. Ltd. Şti. In het geval dat werd gehouden binnen de pandemische omstandigheden en in overeenstemming met de regels, werden presentaties gegeven over de CRRC Group, CRRC ZELC en CRRCMNG, en werd informatie gedeeld met de deelnemers over Supply Chain Management. in het kader van het project werd gehouden.

Over CRRC en CRRCMNG

CSR en CNR in 2015, het bedrijf dat is ontstaan ​​door zijn toetreding tot het bedrijf, is actief in vele delen van de wereld, werkt samen met zijn MNG Holding in Turkije. CRRCMNG Rail System Voertuigen San. ve Tic.Ltd.Şti. firma wil zijn positie in de sector verder versterken met binnenlandse leveranciers die hightech spoorvoertuigen produceren. Het bedrijf, dat metrovoertuigen, trams, sneltrams en verschillende elektrische locomotieven produceert, heeft ook grote projecten uitgevoerd in metrovoertuigen zonder bestuurder.

CRRCMNG General Manager Li Yangyang begon zijn presentatie door de omvang en het belang van de branche te noemen. De heer Yangyang gaf informatie over het bedrijf en benadrukte dat ze de sector willen uitbreiden door gebruik te maken van de macht van lokale productiebedrijven en dat de sector met grotere stappen zal groeien dankzij de bijdrage van de bedrijven aan binnenlandse en nationale projecten. De heer die informatie gaf over inheemse Yangyang, alle bedrijven die actief zijn in Turkije, zei hij de deur open te doen om de toeleveringsketen te beoordelen.

De heer Yangyang ging als volgt verder. Turkije, in Europa, beide in Azië met het voordeel van locatie sahiptir.Bu een unieke geopolitieke positie is een van onze doelen om nieuwe contracten te ondertekenen in zowel de buurlanden in zowel Turkije als de genoemde marketingdoelen, we geloven dat we die zullen bereiken met partnerschappen die we aangaan met binnenlandse leveranciers.

MNG Holding Vice President Murathan Günal, die via videoconferentie deelnam aan het evenement en zijn toespraak hield, zei dat als CRRCMNG lokalisatie een deel van hun bedrijf is, samen. kazandat het nodig is om samen te werken om te bereiken kazanHij verklaarde dat ze de binnenlandse productie waarderen en dat ze binnenlandse leveranciers altijd zullen steunen om met CRRCMNG samen te werken.Hij zei dat hij hoopte dat deze conferentie het begin zou zijn van nieuwe samenwerkingen.

Leveranciersbeheersysteem

CRRCMNG verdeelt leveranciers in feite in drie delen.

  1. Potentiële leverancier
  2. Geregistreerde leverancier
  3. Strategische leverancier

Leveranciersprocessen worden beheerd met lokale bedrijven, die voldoende worden geacht, na de evaluaties die zijn gemaakt onder bepaalde rubrieken zoals capaciteit, bekwaamheid, competentie, certificering, ervaring, prestatie, financiën, en de inkoop- en contractprocessen bereiken de uiteindelijke doelen.

Overeenkomsten ondertekend met twee lokale leveranciers

Tijdens het evenement werd de "Supply Chain Cooperation Agreement" ondertekend met het Ottomaanse bedrijf en de "First Agreement for Localization" met Starcool in het kader van het "Istanbul Airport Driverless Fast Metro Project". Leveranciers die succesvolle projecten hebben ondertekend, zijn de eersten. bedrijven onder de "Procurement Letter of Intent" voor het Istanbul New Airport Metro Project.

Sprekers die aan het evenement deelnamen, wezen op het belang van de binnenlandse toeleveringsketen

Verwijzend naar het belang van het spoorwegsysteem in Turkije, werd de voorzitter van de Kamer van Industrie van Ankara, Nurettin Özdebir, genoemd, vooral om de lokale inhoud van aan te besteden spoorwegprojecten te vergroten 'nativism from share'. Nurettin Özdebir, die CRRCMNG bedankte, die zich bij de binnenlandse autofabrikanten voegde, verklaarde dankbaar te zijn dat hij deze kans aan lokale fabrikanten bood.

AYGM Algemeen directeur Dr. Yalçın Eyigün begon zijn toespraak door het belang van deze gebeurtenis te noemen. Yalçın Eyigün verklaarde dat het mogelijk zal zijn om te profiteren van het lokale prijsvoordeel in projecten waar lokale en nationale producten worden gebruikt, en zei dat er een bestuur is dat het lokale voordeel van 60% inspecteert. De heer Eyigün, die ook leveranciersbedrijven adviseerde die de conferentie bijwoonden; Hij zei dat het zich ook moet richten op onderdelengroepen met een hoge toegevoegde waarde en waarvoor nog geen binnenlandse fabrikanten bestaan.

In zijn toespraak verklaarde hij dat ze op gelijke afstand staan ​​van alle lokale leveranciers, dat ze niet dichtbij of ver verwijderd zijn van welk bedrijf dan ook, dat zij de instelling en partij zijn die de voorwaarden van het contract uitvoeren, dus de bedrijven die binnenlandse leveranciers willen zijn in de projecten die door AYGM worden uitgevoerd, zijn niet AYGM maar de contractant van het contract.

Prestatieplaquette voor lokale leveranciers van het metroproject in Ankara

In het kader van de conferentie werden Achievement Plaques gegeven aan gecontracteerde bedrijven die tot de genodigden behoorden en productie maakten in het kader van Lokalisatie in het Ankara Metro Project en geleverd aan CRRCMNG.

Prestatieplaatjes voor ISIŞAH, OSMANLI, YILGENCİ, ONUR FIBER, ERA ELEKTRONİK, SIRENA MARINE, PILOT, PRYSMIAN, HANTECH, TURKUAZ, CANEL, UĞURLU, STARCOOL, BEKEL en NUMAŞ bedrijven, die een van de succesvolle bedrijven hebben ontvangen de toeleveringsketen van CRRCMNG, directeur, Dr. Yalçın EYİGÜN en CRRCMNG General Manager Mr. Li YANYANG.

Tevredenheid van deelnemers

de realisatie van de conferentiegasten die de conferentie bijwoonden, waaronder zeer verheugd dat zij de keten belirttiler.tedarikç en degenen die willen deelnemen aan de deelnemende bedrijven, hun tevredenheid hebben uitgesproken over de organisatie van een dergelijk evenement voor het eerst in Turkije.

JavaScript is vereist voor deze diashow.

 

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen