Ministerie van Volksgezondheid rekruteert 14 duizend gezondheidswerkers in 12 afdelingen

Ministerie van Volksgezondheid zal in Bransta duizend gezondheidswerkers rekruteren
Ministerie van Volksgezondheid zal in Bransta duizend gezondheidswerkers rekruteren

Minister van Volksgezondheid Dr. Fahrettin Koca kondigde in zijn verklaring aan dat het ministerie 12 duizend gecontracteerd gezondheidspersoneel zal ontvangen met de centrale plaatsing door ÖSYM volgens de KPSS-score voor tewerkstelling in de service-eenheden van de provinciale organisatie.


Minister Koca merkte het volgende op: “Psychologen, maatschappelijk werkers, biologen, audiologen, kinderontwikkelaars, diëtisten, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en ergotherapeuten, waaronder 7.000 verpleegkundigen, 1.700 verloskundigen en 2.864 gezondheidstechnici / technici Therapeut, perfusionist en gezondheidsfysicus worden gerekruteerd. De lijsten, inclusief de verdeling van provincies en gezondheidsinstellingen van 12.000 plaatsen, werden ingediend bij het ÖSYM-directoraat. Nadat de nodige voorbereidingen zijn getroffen, wordt de selectiegids op de website van ÖSYM gepubliceerd en kunnen kandidaten hun keuze maken tussen de data die in deze gids worden vermeld. Er zullen geen interviews zijn voor afspraken die door ÖSYM via centrale plaatsing moeten worden gemaakt. Mededelingen kunnen worden gevolgd op de website van het directoraat-generaal Management Services van ons ministerie en op de ÖSYM-website. In deze moeilijke periode waarin we worstelen met de Covid-19-epidemie, denk ik dat deze benoemingen ons sterker zullen maken en een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het verstrekken van meer gekwalificeerde gezondheidsdiensten aan onze burgers. Veel succes voor onze gezondheidsgemeenschap. "


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties