Speciale dag envelop op Lerarendag van PTT

Ptt asden speciale envelop voor leraren
Ptt asden speciale envelop voor leraren

De speciale dagenvelop met het thema "Lerarendag" van Posta ve Telgraf Organisatie Anonim Şirketi (PTT AŞ) werd op 24 november 2020 in omloop gebracht.


De speciale dagenvelop met het thema "Lerarendag" zal op 24 november 2020 in omloop zijn voor 5,00 TL; http://www.filateli.gov.tr adres, filatelie mobiele applicatie en PTT-werkplekken evenveel als het aantal abonnees.

Op dezelfde datum met de verkoop van het filatelistische product in kwestie, werd begonnen met het gebruik van de speciale datumstempel van de speciale dag-envelop met de vermelding "Teachers 'Day 13 ANKARA" op het adres van "PTT Stamp Museum / Hacı Bayram Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 24.11.2020 Ulus Altındağ / ANKARA".

Om de bescherming van de volksgezondheid als gevolg van de coronavirus-epidemie te ondersteunen, om drukte op PTT-werkplekken te voorkomen en om de handmatige handelingen uit te voeren voordat PTT op de werkplekken komt; Klanten die de speciale dagenvelop aanvragen die op 24 november 2020 te koop wordt aangeboden met een postzegel, http://www.filateli.gov.tr Vanaf de circulatiedatum van het product kan het gedurende 6 maanden als postzegel in een voedzame verpakking worden verzonden.

Aan de speciale datumstempel- en poststempelverzoeken van de klant voor filatelistische producten (in overeenstemming met de Philatelic Business Procedure) wordt voldaan als de brief vanaf 24 november 2020 gedurende 3 maanden naar PTT AŞ wordt verzonden.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties