Izmir Adnan Menderes Airport ontvangt ACI pandemiecertificaat

Izmir Adnan Menderes Airport ontvangt ACI pandemiecertificaat
Izmir Adnan Menderes Airport ontvangt ACI pandemiecertificaat

Izmir Adnan Menderes Airport heeft het certificaat ontvangen dat is afgegeven door de International Airports Council (ACI World) die de pandemische maatregelen bepaalt.


De luchthaven Izmir Adnan Menderes, beheerd door TAV Airports, voldeed aan de relevante criteria en ontving de “Airport Health Accreditation” gecreëerd door ACI World voor veilig reizen tijdens de pandemieperiode.

Erkan Balcı, algemeen directeur van TAV Ege, zei: “De luchtvaart werkt met regels die over de hele wereld strikt gereguleerd zijn en wereldwijd gelden. Hoewel de regeringen door de sluiting van hun grenzen ernstig worden getroffen door de pandemie, behoort de luchtvaart tot de sectoren die zich het snelst aanpassen aan de nieuwe regelgeving. Sinds maart hebben we de maatregelen die door de autoriteiten zijn vastgesteld om de gezondheid van onze werknemers en passagiers op Izmir Adnan Menderes Airport te beschermen, volledig geïmplementeerd. Luchthavenpandemie uitgegeven door DGCA-luchthavens, in Turkije ontvangen we de certificeringsmaatregelen. We hebben het protocol ondertekend dat is opgesteld door het European Aviation Safety Agency (EASA). Nu hebben we ons certificaat behaald door te voldoen aan de criteria die zijn opgesteld door ACI. "We bedienen onze passagiers zonder problemen sinds juni, toen de beperkingen gedeeltelijk werden opgeheven."

TAV-luchthavens die worden geëxploiteerd door deel te nemen aan programma's in Turkije en in het buitenland. In dit verband werden ook de luchthavens Ankara Esenboğa en Gazipaşa-Alanya gecertificeerd door ACI.

Macedonië Skopje, Tunesië Enfidha en Monastir, Saudi-Arabië Medina en Kroatië De luchthavens van Zagreb die door het bedrijf in het buitenland worden geëxploiteerd, hebben ook het accreditatieproces voltooid en een certificaat ontvangen.

Izmir Adnan Menderes Airport bediende 10 miljoen 4 duizend passagiers in de eerste 768 maanden van dit jaar.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties