Een recensie van president Çetin Akın in drie verschillende punten

onderzoek op drie verschillende punten van de verwant
onderzoek op drie verschillende punten van de verwant

Burgemeester Ali Cetin van Turgutlu, Staatsspoorwegen van Turkije (TCDD) 3. İstasyonaltı met plaatsvervangend regionaal manager Cüneyt Can, en maakte waarnemingen op de Caravan Road met Albayrak-wijken.


Burgemeester Çetin Akın, TCDD 3e regionale adjunct-manager Cüneyt Can, İstasyonaltı buurthoofd Orhan Kaya, hoofdman van de wijk Albayrak Yalçın Sertel evalueerde de werkzaamheden rond de spoorlijn in de buurten İstasyonaltı en Albayrak.

Na de evaluaties in de wijken İstasyonaltı en Albayrak, onderzochten burgemeester Çetin Akın en de derde regionale adjunct-directeur van TCDD Cüneyt Can, die naar Kervanyolu ging, het viaduct en de voetgangerstunningswerken aan Kervanyolu door het derde regionale directoraat van TCDD. President Çetin Akın en de derde regionale adjunct-directeur Cüneyt Can van TCDD ontvingen informatie van de teams over de laatste stand van de werkzaamheden.

De wijk İstasyonaltı en Albayrak met Cetin President legde een verklaring af over de studie in de Caravan Road Akin, "The Republic of Turkey State Railways 3. Plaatsvervangend regionaal directeur Cüneyt Can, İstasyonaltı buurthoofd Dhr. Orhan Kaya, hoofdman van de wijk Albayrak over Yalcin Sertel met İstasyonaltı en Albayrak-buurt in ons werk om rond te dragen We hebben evaluaties gemaakt. Bovendien onderzochten we de werken op het terrein van viaducten en voetgangersonderdoorgangen op Kervanyolu door de 3e regionale directie van TCDD en kregen we informatie over de werken van onze teams. We zullen blijven samenwerken met alle relevante instellingen en organisaties voor onze Turgut ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties